Новини

24 Март / 2017 г.

ISA International Sign Expo 2017 отличава иновативни продукти

Три продукта, които могат да преобразят операциите на компании, опериращи в областта на изработката на знаци, графичните изкуства и визуалните комуникации са обявени за победители на наградите за иновации ISA Sign Expo 2017 Innovation Awards. Продуктите са избрани от комисия от експерти от индустрията и са разделени в три категории. Всички продукти ще бъдат изложени на търговско изложение  ISA Sign Expo на 20-22 април.

Победителите в трите категории са:

  • Бизнес Решения/Софтуер: ONYX 12.1 от Onyx Graphics е бенчмарк в областта на RIP и скоростта на трансфер на данни, увеличаващ производителността и печалбата. Потребителите могат да избегнат загубите на печатни медии с интуитивен потребителски интерфейс и визуализации. Интегрираният G7 процес подобрява сивия цвят за последователност на крайния продукт на различни устройства.
  • Електронни и традиционни знаци: Продуктовата линия Inciseon на Component Signage, Inc преобразява неоновите знаци благодарение на по-ниското напрежение/по-енергийно ефективни продукти, които произвеждат. Inciseon Skeletonized се изработва от обикновени материали, но се характеризира с изключителна дълготрайност. Inciseon Integral вгражда осветление директно в субстрата.
  • Печат: Print Wrap Film IJ180mC-120 на 3M™ е метализирано печатно фолио за брандиране, което придава на превозните средства високо технологичен и привличащ вниманието завършек.

"Един от акцентите на ISA International Sign Expo всяка година е възможността да докоснете, усетите и закупите най-новите продуктови иновации", казва Лори Андерсън, президент и главен изпълнителен директор на ISA. "Победителите демонстрират някои наистина брилянтни идеи, които предоставят нови възможности за разширяване на бизнеса или за решаване на предизвикателства. Но всички номинирани предлагат нещо специално."

Победителите бяха избрани от множество нови и иновативни продукти, които ще бъдат представени на компаниите, работещи в областта на производството на знаци, графичните изкуства и визуалните комуникации по време на ISA International Sign Expo 2017. Събитието се провежда в Конгресния център на Mandalay Bay в Лас Вегас.

Посетителите могат да видят пълния списък на номинираните за Innovation Awards на signexpo.org/innovations/#winners. Научете повече за ISA International Sign Expo 2017 на http://signexpo.org.

За ISA

Международната асоциация за знаци (International Sign Association; ISA) представлява производители, доставчици и потребители на знаци ,които се монтират на място и продукти в тази сфера от САЩ и 60 страни по целия свят. ISA и нейните партньорски сдружения работят за подкрепа, насърчаване и подобряване на ииндустрията за производство на знаци и визуална комуникация в целия свят, в която работят повече от 200,000 американски работници и има икономически ефект от 37.5 милиарда долара.

Свързани продукти