Новини

Иновативните LED Shine лампи за флексо копирами с две награди FTA
24 Юни / 2024 г.

Иновативните LED Shine лампи за флексо копирами с две награди FTA

Miraclon отново затвърждава позицията си на лидер в иновациите за флексо печат. Техният най-нов продукт - комплектът LED лампи за флексо копирами - LED Shine, спечели две престижни награди от Асоциацията за флексографски технологии (FTA) за 2024 година. 

Това е първият случай, в който една технология печели едновременно наградата за технологична иновации и наградата за екологична устойчивост от Асоциацията.

 

Революционно решение за подобряване на флексо производството

Комплектът лампи за флексо копирами LED Shine предлага бърз и лесен начин за значително подобряване на съществуващите възможности за осветяване на клишета, които лесно разрушимите флуоресцентни лампи предлагат. 

Тази модернизация позволява на флексо печатниците да се възползват от всички предимства на LED технологията без да се налага да заплащат цената на една нова система.

Ключови предимства:

  1. Постоянство и еднаквост на резултатите при експониране на клишетата
  2. По-малко брак на материал и по-малко преправяне на клишета
  3. Повече ефективност в печатния процес
  4. По-малко количество живачни отпадъци - LED лампите имат значително по-дълъг живот
  5. По-ниска консумация и разходи за енергия

Комплектът LED Shine е забележително и иновативно решение на Miraclon. То не само носи значителни ползи в подготовката на клишета и печатния процес на по-ниска цена, но е и съвместимо с повечето видове флексо клишета и флуоресцентни рамки в копирамите на водещи производители. 

По този начин LED Shine успява да надхвърли критериите получените награди за иновация и устойчивост.

Това е нашата първа награда за устойчиво развитие и четвърта за технологична иновация, които Miraclon получава от FTA през годините. Всяко от тези отличия надгражда предходните, за да осигури още повече последователност, ефективност и устойчивост в вашия флексо печат. 

"Горди сме с двойното признание за нашия иновативен продукт в лицето на комплекта LED лампи за флексо копирами LED Shine. Това подчертава непрекъснатия ангажимент на Miraclon да предоставя иновации, повишаващи производителността и стандартите за устойчивост.", споделя Reid Chesterfield, Директор на отдел "Технология и Иновации" в Miraclon.

Комплектът LED лампи за флексо копирами на Miraclon предлага печелившо решение за надграждане на вашето съществуващо оборудване. Той ви позволява да повишите качеството на продукцията си, да намалите разходите и да направите производството си по-екологично. 

Как планирате да интегрирате тази иновативна технология във вашата флексо печатница?


Научи повече за комплекта от LED лампи за флексо копирами LED Shine