Начало | Оборудване | Проявителни и довършващи машини за фотополимерни флексо клишета | Пакети за ъпгрейд на съществуващи системи | Shine LED Lamp Kits - пакет за ъпгрейд на копирами с LED осветление
Shine LED Lamp Kits - пакет за ъпгрейд на копирами с LED осветление Разгледайте галерия

Miraclon Shine LED Lamp Kits - пакет за ъпгрейд на копирами с LED осветление

Готови пакети за ъпгрейд на голям набор от копирами с LED осветителни тела

Свържете се с нас
Описание
Новини

Описание

Комплектът за LED лампи Shine включва нови LED UVA лампи, предварително окабелен комплект за лесно ретрофитиране и ръководство за инсталиране по време на адаптацията на съществуващ рам за експонация с помощта на квалифициран електротехник. Ретрофитният комплект е съвместим с разнообразни рамки за експонация от трети страни.

Изпрати запитване

Флуоресцентните тръби бързо и нееднакво се разрушават с течение на времето, изисквайки значителна поддръжка. В сравнение с това, LED лампите претърпяват минимално разрушаване и издържат до 6 пъти по-дълго от UV флуоресцентните тръби. Те по същество премахват необходимостта от смяна на тръбите и рекалибрация при експониране.

С LED лампите Shine можете да спестите пари в сравнение с други LED експозиционни устройства. Освен това, с LED лампите Shine можете да удължите живота на текущото си експозиционно устройство и няма нужда да обучавате персонала отново или да търсите допълнително работно пространство. Квалифициран електротехник може да инсталира LED лампите Shine само за няколко часа.

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти