Начало | Оборудване | Проявителни машини за офсетови пластини | Фотополимерни пластини | Raptor+ P 68 / 85
Raptor+ P 68 / 85

Glunz & Jensen Raptor+ P 68 / 85

Проявителна машина за виолетови пластини, която се предлага в два различни размера за пластини със широчина 680 и 850мм широчина

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Ресурси

Описание

Изпрати запитване

 

Безпроблемно почистване и поддръжка

С отваряне на горния капак има лесен достъп до валовете и четките, които са монтирани на щипки, тръбите за циркулация на проявител и гума, както и до други части които се обслужват от оператора, като няма необходимост да се използват инструменти или да се правят настройки и калибрация.

 

Контрол чрез сензорен екран

Лесен за работа сензорен екран с възможност за смяна на различни езици и вградена възможност за отдалечена диагностика и поддръжка. Новият контролен панел е напълно сензорен, като се използва и в други продукти произведени от Glunz & Jensen.

 

Автоматизиран контрол и настройки

Много лесна за работа, дори и без постоянен надзор от оператора, проявителната машина следи непрекъснато наличностите и нивата на проявител, вода и гума и при необходимост ги регулира. Ако е необходима намесата на оператора на машината тя алармира, като предоставя инструкции стъпка по стъпка. 
 

Стандартни или индивидуални настройки

Конфигурирана от завода производител със стандартни настройки, вие може да ги промените в зависимост от вашата специфична работа, за да имате широк кръг от възможности. С вграден USB порт може да съхранявате и възстановявате чрез резервни копия необходимите данни.
 

Сертифициран и акредитиран

Вие ще бъдете сигурни с продуктите на Glunz & Jensen. Проявителната машина е проектирана и конструирана в съответствие с действащи стандарти, като независими институти инспектират и одобряват всички продукти за стандартите на безопасност CE, UL, c/UL и RoHS. Може да разчитате на всичките необходими сертификати при необходимост.

 

Изпрати запитване

Технически спецификации

Тип пластини
> Виолетови
Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход