Начало | Оборудване | Машини за измиване и почистване на части и инструменти | Измиване на части на HP Indigo | Bella DC-1300 - машина за измиване на части и аксесоари на HP Indigo
Bella DC-1300 - машина за измиване на части и аксесоари на HP Indigo Разгледайте галерия

Nanovis Bella DC-1300 - машина за измиване на части и аксесоари на HP Indigo

Специално създадена машина за измиване и поддръжка на части и аксесоари на HP Indigo

Свържете се с нас
Описание
Блог
Новини

Описание

Bella DC-1300 е създадена за всички компании, които притежават печатна машина HP-Indigo и които искат да я поддържат в идеално печатно състояние, като в същото време използват икономичен и напълно екологичен процес на почистване.

Почистването на частите и аксесоарите на HP Indigo машините е от ключово значение за тяхната оптимална работа. В същото време технологията е скъпа и изискваща и не може да се почиства със стандартните машини за измиване на части. Затова Nanovis са разработили специално решение таргетирано изключително към собствениците и ползватели на HP Indigo. 

 

Изпрати запитване

 

Уникална технология за рециклиране на HP Imaging Oil, която свежда разходите до минимум, като в същото време гарантира идеално почистване всеки път

Можете да почиствате бързо и лесно валове, мастилни танкове и много други, използвайки специфичното HP Imaging Oil. Революционното в Bella DC-1300 е напълно интегрираната система за рециклиране, която разделя напълно мастилото от Imaging Oil след почистване. 

  • почиствате всички аксесоари, части и компоненти, използвайки HP Imaging Oil, който отнема мастилните отлагания
  • уникалната система на машината след това разделя мастилните отлагания от HP Imaging Oil
  • след разделянето напълно чистият Imaging Oil може да се използва отново и отново без да губи своите характеристики

 

Лесно почистване на всички нужни части с бързината, която се изисква от всяка дигитална печатница

Nanovis Bella DC-1300 ви позволява да почиствате бързо и лесно елементи, части и аксесоари за HP Indigo посредством четка, която подава постоянно количество HP Imaging Oil. Благодарение на вградената система за рециклиране винаги използвате напълно чист Imaging Oil, който запазва своите характеристики.

Благодарение на липсата на миризма и мног ниските емисии, не се изисква специално помещение или допълнителна вентилация. Това означава, че машинат може да се постави в близост до вашето HP Indigo, директно в печатния цех и не изисква някакви специални защити за работа. Поддръжката е лесна и не отнема много време.

 

Bella DC-1300 дава възможност за ефективно поле за работа от 1280 х 670 mm, която я прави подходяща за всички размери HP Indigo и за всички части и аксесоари, които трябва да бъдат почиствани.

 

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход