Начало | Оборудване | Измервателни и контролни уреди за материали и структура | Контролни уреди за производство на клишета | ROUNT-PRO Flexo Sleeve Analyzer - уред за измерване на ръкави
ROUNT-PRO Flexo Sleeve Analyzer - уред за измерване на ръкави Разгледайте галерия

Peret ROUNT-PRO Flexo Sleeve Analyzer - уред за измерване на ръкави

Уред за измерване на прозрачни ръкави за флексо печат произведени от полимер

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

ROUNT-PRO Flexo Sleeve Analyzer е уред за измерване на ръкави за флексо печат, които са прозрачни и произведени от фотополимер.

ROUNT-PRO Flexo Sleeve Analyzer използва същата технология като FLEX3PRO и дава възможност за създаване на 3D образ на печатните точки и анализ на тяхната форма и височина.

Към основния уред може да се добави RELIX, който дава възможност да се измерва бързо и лесно дълбочината на релефа на ръкавите за флексо печат. Измерените стойности са директно импортирани в отчета за измерването на ръкава

 

Софтуер за детайлни отчети и контрол на качеството

С допълнителния софтуер FLEYEplus вие имате възможност да контролирате голям набор от параметрите на различните етапи от производството на клишета и ръкави за флексо печат. Софтуерът създава подробен доклад за всяко измерване спрямо измерените базови стойности.

Можете да създавате референции за до 64 различни материала. Можете да следите както за поведението на лазера на експонатора, така и за реалния резултат, който се формира върху печатната форма.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти