Начало | Оборудване | Измервателни и контролни уреди за материали и структура | Контролни уреди за производство на клишета | FLEX³XXL-PRO Large Format Flexo Analyzer - уред за измерване на голямоформатни клишета за флексо
FLEX³XXL-PRO Large Format Flexo Analyzer - уред за измерване на голямоформатни клишета за флексо Разгледайте галерия

Peret FLEX³XXL-PRO Large Format Flexo Analyzer - уред за измерване на голямоформатни клишета за флексо

Уред за измерване на флексо клишета с голям формат до 140 см.

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Ресурси

Описание

FLEX³XXL-PRO Large Format Flexo Analyzer е уред за измеране на флексо клишета с голям формат.

С FLEX³XXL-PRO Large Format Flexo Analyzer можете да измервате веднага след експонацията фотополимерни клишета, еластомерни клишета и ръкави. Можете да използвате уреда и в печатна среда за да анализирате реалните отпечатъци на различни технологии.

FLEX³XXL-PRO Large Format Flexo Analyzer идва с маса за измерване на формите, която позволява точно измерване и визуализиране на резултатите. Измерващата глава може да се откача от рамото на масата и да се използва самостоятелно за приложения, които не изискват допълнителен източник на светлина, като измерване на DLE пластини или анализ на 3D формата на точките. Също така можете да монтирате FLEX³XXL-PRO Large Format Flexo Analyzer между две маси.

 

Софтуер за детайлни отчети и контрол на качеството

С допълнителния софтуер FLEYEplus вие имате възможност да контролирате голям набор от параметрите на различните етапи от производството на клишета и ръкави за флексо печат. Софтуерът създава подробен доклад за всяко измерване спрямо измерените базови стойности.

Можете да създавате референции за до 64 различни материала. Можете да следите както за поведението на лазера на експонатора, така и за реалния резултат, който се формира върху печатната форма.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти