Начало | Софтуер | Измерване, контрол и стандартизация на цветове и цветови цели | Управление на намастиляването на печатни машини | DIPS - софтуер за създаване на профили за намастиляване на офсетови машини
DIPS - софтуер за създаване на профили за намастиляване на офсетови машини Разгледайте галерия

PrintFlow DIPS - софтуер за създаване на профили за намастиляване на офсетови машини

Универсален софтуер за създаване на профили за намастиляване на офсетови печатни машини, които могат да работят със CIP3 файлове

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

PrintFlow DIPS е софтуер, който може да създава бързо и точно CIP3 профили за намастиляване на офсетови машини. Благодарение на DIPS можете да свържете вашия предпечат с производството и да спестите време и разходи на материали. 

DIPS е цялостно решение, което включва всичко необходимо като хардуер и софтуер за интеграция с почти всички офсетови печатни машини на пазара, включително MAN Roland, Komori, Heidelberg, KBA и други, включително от старо поколение и дата на производство. PrintFlow превръща старите машини в автоматизирана и модерна система, напълно съизмерима с модерните възможности на нова офсетова машина.

Дори нови клиентите на нови печатни машини избират DIPS като решение за намастиляване, заради по-бързото и точно намастиляване от производствените, маркови системи.

 

С PrintFlow DIPS ще постигнете бързо и точно автоматично намастиляване на вашата машина преди всяка поръчка и ще намалите значително разхода на материал за настройка.

Изпрати запитване

 

Цялостна система за модернизация на почти всяка офсетова печатна машина

DIPS не е просто софтуер, а готово решение, което може да се инсталира на почти всяка машина бързо и лесно. Системата идва с всичкия необходим софтуер и хардуер, който да се интегрира с вашата машина на водеща офсетова марка.

 

PrintFlow DIPS Converter

Поддържа всички TIFF работни формати, CIP3/4 PPF формати, както и старите bitmap формати използвани от някои стари поколения работен поток, като общия брой е над 60 вида за работни потоци на Kodak, Creo, Agfa, Fuji, Screen, Heidelberg, EFI, ESKO, Harlequin, Krause и други.

Освен за намастиляване DIPS може да се използва и като стандартен CIP3 генератор, за всяко оборудване и конзола, които поддържат този формат. 

Ако имате Heidelberg с Present Link, DIPS може да генерира и специалният формат, който е нужен на тези машини.

 

PrintFlow DIPS Ink Preset Software

Тази част от софтуера се инсталира на компютър, който се свързва с печатната конзола.

  • управление на няклко машини - едно от уникалните предимства е, че можете с един софтуер да управлявате намастиляването на до десет офсетови машини, за разлика от решенията, които са маркови и са свързани само с една печатна машина
  • ISO 12647-2 библиотека с цветове на печатни материали
  • възможност за създаване на материали от оператор
  • до два обръщача за всяка машина
  • спот цветове от PMS библиотека
  • JDF и XML съвместимост за работа с външни системи и софтуери
  • калкулатор за количество мастило
  • без ограничение в точките на управление на кривата на всяко мастило
  • пълно управление на дуктори, различни криви за всяка печатна страна и други

 

PrintFlow DIPS Press Interface

PrintFlow произвежда свои собствени хардуерни интерфейси, които са съвместими с различни офсетови печатни машини и осигуряват връзката с техните печатни конзоли. Това уникално предимство дава възможност на DIPS да се интегрира с почти всички модели и марки офсетови печатни маишини, включително стари такива.

 

DIPS може да се надгради и до автоматична система за намастиляване в затоврен цикъл по време на печат PrintFlow DC, заедно с X-Rite eXact Auto Scan

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход