Начало | Софтуер | Измерване, контрол и стандартизация на цветове и цветови цели | Контрол на цветовете и цветови работен поток | ColorCert ScoreCard Server
ColorCert ScoreCard Server Разгледайте галерия

X-Rite ColorCert ScoreCard Server

Облачен портал който предоставя общ преглед и отчетност на качеството на печата, обобщава измерените стойности на параметрите на качество и консолидира метрики, филтрирани по различни критерии

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

ColorCert Scorecard Server предлага на печатниците, конверторите и собствениците на марки бърз преглед на качеството на производството в цялата печатна и опаковъчна организация и поток на доставиките, използвайки единичен, лесен за разбиране числов резултат.

ColorCert Scorecard Server спестява време и пари, като използва събраната информация и я консолидире в уеб базиран, персонализируем дашборд, който показва цветовата производителност.

 

Изпрати запитване

 

По-голяма видимост на цветовата производителност С ColorCert ScoreCard Server

Печатниците на опаковки и всички свързани с веригата на производство и доставки могат да наблюдават цветовете в производствените си обекти, да управляват множество локации в една система за оценка и да повишават точността на цветовете и ефективността на производството.

ColorCert ScoreCard Server сравнява качеството на цветовете между различни измервания, печатни машини и други компоненти и премахва ръчната обработка и отчетността, като в същото време консолидира и визуализира трендове на качеството на цветовете.

ColorCert ScoreCard Server предлага персонализирани отчети с ценна информация за осъществяване на обосновани решения. Разделяйте и преглеждайте цветовата производителност по печатни машини, локации или клиенти и анализирайте съответните данни за период от време и за производствени места, за да откриете тенденции и да получите ценни инсайти.

 

Изпрати запитване

Приложения

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход