Начало | Софтуер | Дизайн и творчество на графични продукти | Дизайн и оформление | CorelDraw Vector - Софтуерен инструмент за векторен дизайн
CorelDraw Vector - Софтуерен инструмент за векторен дизайн

Alludo CorelDraw Vector - Софтуерен инструмент за векторен дизайн

CorelDRAW Vector е мощен софтуер за векторен дизайн с интуитивни инструменти и възможности за създаване на креативни векторни изображения с голяма прецизност.

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

CorelDRAW Vector е идеалният инструмент за всеки професионалист, който има нужда да създава и обработва векторни изображения в своята работа. Независимо дали сте предпечатно студио, дизайн студио или професионален дизайнер, този софтуер ви дава всичко необходимо за създаване на ефективни и завършени проекти.

 

Изпрати запитване

 

Инструменти за създаване на векторни изображения

CorelDRAW Vector предоставя неограничени възможности за векторен дизайн. Независимо дали създавате изображения за уебсайтове, рекламни материали или печатни материали Vector е инструментът, който ви помага да го направите с лекота.

 

  • Създаване на векторни изображения - CorelDRAW Vector ви дава възможността да създавате, обработвате и манипулирате векторни обекти с изключителна прецизност. Създаване на уникални лога, илюстрации и дизайни, които изглеждат перфектно във всякакви размери.
  • Редакция и трансформация - Преобразуване на изображения така, както искате или както ги иска вашия клиент. CorelDRAW Vector включва богат набор от инструменти за редакция, включително преместване, завъртане, мащабиране и обръщане на обекти и елементи.
  • Цветови палитри - Създаване и управление на цветови палитри за вашите проекти. Софтуерът ви позволява да персонализирате цветовете и да ги прилагате и повтаряте във всеки следващ дизайн.
  • Ефекти и филтри - Добавяне на специални ефекти и филтри към векторни обекти, за придаване на допълнителна дълбочина и стил на дизайните.
  • Експорт и споделяне - Възможности за изтегляне на проекти в различни формати, готови за публикация или печат, както и споделяне с клиенти и партньори.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход