Начало | Софтуер | Дизайн и творчество на графични продукти | Дизайн и оформление | CorelDraw Standard - Софтуер за дизайн и редактиране на графични изображения и фотографии
CorelDraw Standard - Софтуер за дизайн и редактиране на графични изображения и фотографии

Alludo CorelDraw Standard - Софтуер за дизайн и редактиране на графични изображения и фотографии

Софтуер за векторни и дигитални изображения за предпечатари и дизайнери. Лесна за използване платформа с голям набор от инструменти и безупречен редактор на снимки

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

CorelDraw Standard е самостоятелен инструмент за професионалисти в печатници, предпечатни студия и дизайн студиа, които искат да създават и обработват своите графични изображения бързо и ефективно. 

 

Изпрати запитване

 

Софтуерът ви дава възможността да създавате и оформяте креативни и сложни векторни и дигитални изображения позволявайки ви да създавате професионални печатни и рекламни материали с пълна сигурност и качество.

Приложения за всеки професионалист и производство

CorelDRAW Standard е софтуерна платформа, която може да се използва за голям набор от приложения и професионалисти в графичната индустрия, предоставяйки пълно качество и ефективност на всеки етап.

Опаковки и етикети

С CorelDraw можете да създавате и оформяте дизайн на етикети и опаковки за вашия продукт или продукта на вашия клиент с лекота и пълен набор от инструменти за печеливши резултати и бърза обработка.

Външна реклама и широкоформатен печат

Създавайте рекламни материали за различни печатни изходи, благодарение на мощните инструменти за предпечат и управление на цветовете.

Облекло и текстил

Независимо дали работите със ситопечат, бродерия или директен печат, CorelDRAW разполага с всички необходими инструменти за създаване и обработка на дизайни за модната индустрия.

Брандиране и маркетинг

От креативни професионалисти в маркетингови екипи на големи брандове, до малки старт-ъпи, в CorelDraw ще намерите инструментите за създаване на материали за идентичност на марката, маркетингови и продажбени материали.

Чертежи, карти и схеми

CorelDRAW е надеждно решение за инженерни, производствени и строителни нужди с прецизни инструменти за създаване на илюстрации на продукти и части, диаграми, схеми и други сложни визуални елементи.

 

Лесната за използване платформа и интуитивният интерфейс правят работата със софтуера много ефективна. Той е създаден, за да ви помогне да превърнете всяка сложна задача в реалност с минимален труд.

Включващ всички необходими инструменти и функции за вашия дизайн, CorelDraw Standard е надежден партньор във всяка креативна поръчка. 

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход