Начало | Софтуер | Дизайн и творчество на графични продукти | Дизайн и оформление | CorelDRAW Essentials - Софтуер за креативен дизайн за малки приложения
CorelDRAW Essentials - Софтуер за креативен дизайн за малки приложения

Alludo CorelDRAW Essentials - Софтуер за креативен дизайн за малки приложения

Интуитивен софтуер за дизайнери, начинаещи творци и малки бизнеси. С богат набор от инструменти и възможности, CorelDRAW Essentials могат да се създават визитки, креативни постери и плакати, рекламни материали, уникални лога и красиви дигитални изображени

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

С CorelDRAW Essentials вашата дизайн идея става реалност с минимални усилия. Този софтуер е създаден да отговори на нуждите на дизайнери, начинаещи творци и малки бизнеси, които искат да реализират своята уникалност и визия.

Със своя интуитивен интерфейс и лесно разбираеми инструменти, CorelDRAW Essentials ви дава възможността да създавате професионални дизайни без сложни и дълги обучителни програми. Вече няма нужда да бъдете експерт, за да създавате изумителни визуални проекти.

Essentials ви дава възможност да създавате векторни и уеб изображения, да оформяте страници и да работите с различни шрифтове и стилове във вашия дизайн.

 

Изпрати запитване

 

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход