Начало | Софтуер | Компоненти | GMG DotProof
GMG DotProof Разгледайте галерия

GMG DotProof

GMG DotProof е опция към софтуера за цветни проби GMG ColorProof, която позволява да се симулират полутонове

Свържете се с нас
Описание

Описание

Когато решите да печатате дадена поръчка по време на растеризация вашият работен поток ще добави към файла неща като растери, презастъпване на цветовете (трапинг) и други и самите цветове ще се променят по време на печат, ако имат презастъпване.

За да можете да предвидите как точно това ще се отрази на финалния файл на печат и също така да проверите дали всички параметри в RIP-а са зададени правилно, можете да използвате цветорпробната си система за да отпечатате цветна проба със симулация на тези параметри.

GMG DotProof може да предвиди с изключителна точност какво ще се случи с файла по време на растеризация и експонация, както и как това ще се отрази на крайния резултат, когато печатните форми се качат на печатната машина. 

 

Точно възпроизвеждане на цветовете с пълна симулация на данните във файла

Освен отпечатването на CMYK растеризираните канали, както правят други системи, които се опитват да симулират печатните условия, GMG DotProof добавя допълнителни микро капки в розетките, за да се подобри възприятието за цвят. По този начин се пресъздават много по-точно точките, така както биха били отпечатани.

Благодарение на тази технология може да се симулира и първата печатна точка (минимална точка на печат), както и нарастването на точката на печатната машина.

Дори скалите за измерване на пробите, независимо дали са стандартните използвани в софтуера или са създадени от потребителите могат да се експортират и растеризират със същите настройки, като файла, за да се провери крайния резултат.

 

Безпроблемна работа с 1-bit Tiff файлове

GMG DotProof може да използва 1-bit Tiff файлове и директно от RIP или работен поток, което гарантира еднаквостта на крайния резултат, защото изпозлвате същите файлове за създаване на цветни проби, които ще използвате за експонация на печатни форми.

В случай, че нямате собствен RIP или работен поток или просто искате да създадете цветна проба със симулация на растер, GMG DotProof разполага с вграден модул за растеризация 1-bit-Creator с който можете лесно да растеризирате вашите файлове с всички необходими настройки за ългли, растери и форма на точката.

 

Виж повече за GMG ColorProof

 

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход