Новини

Следващо ниво на управление на цвета с новия ColorGate Productionserver версия 23
14 Юни / 2023 г.

Следващо ниво на управление на цвета с новия ColorGate Productionserver версия 23

Productionserver 23 - най-новата версия на софтуера за управление на цветовете и генериране на данни за печат предлага перфектна комбинация от прецизност и автоматизация, която ще издигне вашето печатно производство до нови нива.

  • Автоматизация на процесите - Усъвършенстваният инструмент за автоматизация, REST API, е значително подобрен, което позволява на потребителите да бъдат ефективни, да избягват грешки и да пестят време и разходи
  • По-лесно използване - Подобрено потребителско изживяване с лесен достъп до опциите за поддръжка директно в Productionserver и много други удобни функции.
  • Автоматизирана корекция на цвета - Постигайте съвършенство на цветовете винаги и навсякъде, което води до подобрено качество на продукта и удовлетвореност на клиентите.

Универсалният софтуер за подготовка и растеризация на файлове за различни видове печат ColorGate Productionserver ви дава всичко необходимо, за да постигнете високо качество на продукцията за опаковки, керамика, декор и текстилен печат.

 

Нови нива на автоматизация

Всички сме наясно, че производственото време е равно на пари в печатната индустрия и затова ColorGate дават приоритет на ефективността и автоматизацията в новата версия на своя основен софтуер. Много от новите функции могат да ви спестят време и да рационализират процесите ви на печат.

 

Подобрено производство за индустрията за декори

Версия 23 на Productionserver прави още по-лесно постигането на последователност на дизайна всеки път и навсякъде. Новаторска функция позволява на производителите лесно да съпоставят цвета на главния файл чрез коригиране на цветовите отклонения итеративно при повторно отпечатване на задания. 

 

Нови начини за печат на опаковки

Патентованата технология за идентични отпечатъци вече поддържа PDF файлове, което ви позволява лесно да възпроизвеждате точни цветове при повторно отпечатване. Тя ви позволява да създадете "дигитален цветен близнак" на вашата поръчка за точно възпроизвеждане при ретираж.