Новини

25 Септември / 2015 г.

Повече от 1000 клиента използват безпроцесните пластини Sonora XP

Печатните фирми по света прегърнаха технологията с ентусиазъм, което доведе до бързо нарастване на броя на клиентите на SONORA Plate през 2014 г.
"Рейнолдс и Рейнолдс", водеща печатница в Охайо за формуляри за представителства на автомобили,  е клиент номер 1000 за SONORA Process Free Plates. "Рейнолдс и Рейнолдс" предлагат също така софтуер и услуги, които помагат на представителствата да управляват бизнес операциите си. 
"Виждаме бърз ръст в използването на KODAK SONORA Plate и клиентите са ентусиазирани от това, че могат да преминат към печат без обработка", казва Рич Риндо (Rich Rindo), Генерален директор, Worldwide Graphics Marketing и Вице-президент, Graphics, Entertainment & Commercial Film (GECF). "Този 1000-ен клиент е още едно доказателство, че производствените инвестиции на Kodak в целия свят идват на време и са жизнено важни, за да гарантират непрекъснатия успех на нашите клиенти ползващи SONORA Process Free Plates."
Поради безпрецедентния ръст на търсенето на KODAK SONORA Process Free Plates, Kodak наскоро обяви няколко инвестиции, за да отговори на търсенето на клиентите. Дружеството обяви, че ще открие нова производствена линия за форми в завода си в Кълъмбъс, Джорджия, предназначена за производството на SONORA Plates и добавя производствен капацитет за SONORA Plate в заводите си в Остерод, Германия и Ксиамен, Китай. Тези инвестиции ще предоставят по-голям капацитет и ще направят производството в целия сват по-ефективно, като ще позволи на Kodak да предоставя по-добро клиентско обслужване във всеки регион.