Новини

Посрещнете нашия нов партньор и доставчик - GTI Graphics Technology - производител на будки, станции и табла за осветяване на продукти в различни условия
07 Декември / 2023 г.

Посрещнете нашия нов партньор и доставчик - GTI Graphics Technology - производител на будки, станции и табла за осветяване на продукти в различни условия

С радост ви съобщаваме, че от месец ноември тази година, вече можете да намерите при нас решенията за наблюдение и контрол на продукцията в различни условия на GTI Graphic Technology.

GTI Graphic Technology, Inc. е един от водещите доставчици на осветителни системи за критично цветово наблюдение, цветова комуникация и оценка на цветовото съвпадение. Компанията е основана през 1975 г. Всички продукти на GTI се произвеждат в тяхната централа от близо 2800 квадратни метра в Нюбърг, Ню Йорк. Тяхната вътрешна спектрорадиометрична лаборатория и производственият им процес за измерване и проверка гарантира, че прецизността и точността са вградени във всички продукти. 

 

Какви продукти на GTI Graphic Technology може да откриете при нас

Системите с контролирана светлина на GTI ви позволяват да правите анализ и да вземате информирани решения за продукцията си като я наблюдавате под различни светлинни условия и правите оценка на резултатите.

Сред продуктите на компанията, които са вече и в нашето портфолио ще намерите:

 

За кого са подходящи осветителните системи GTI

Решенията за контрол на продукцията чрез светлина на GTI Graphic Systems могат да бъдат от полза на различни пазари и сектори, като им предоставят възможност да произвеждат с абсолютна точност и прецизност.

Печат, графични изделия и фотография

Решенията Graphiclite® за дневна светлина D50 дават възможност на пазара за печатни и графични изделия да произвеждат ефективна продукция, видима и разпознаваема за окото на крайния потребител. Всички продукти на Graphiclite отговарят на ISO 3664:2009, международен стандарт за преглед на графични продукти и във фотографски условия.

Индустриални производители

Този сегмент се поддържа от решенията CMlite за дневна светлина D65. Това включва всички производители на текстил, пластмаси, бои, автомобили, храни, търговия на дребно, козметика и други индустрии, където оценката на цвета на непрозрачните материали е много важна. Продуктите GTI CMlite отговарят на стандартите ASTM1729-2009, SAE J361 и BS0950, част 2.

Техника и електроника

Продуктите QElite са предназначени за компании, които се нуждаят от точен и последователен източник на светлина по време на разработването, тестването и производството на своя продукт.

 

Резервни части за светлинни будки GTI

Флуоресцентните лампи GTI Graphiclite D50 и CMlite D65 са направени според строги спецификации за оптимално съответствие с водещи стандарти пресъздавайки осветителни тела в реална среда. Прецизните спектрални характеристики и изходната светлина са обект на детайлен процес на контрол на качеството, за да се гарантира, че всяка лампа осигурява истинско пълноспектърно, цветно балансирано осветление и изключително точно цветопредаване.

Печатниците и производителите,
които имат съществуващи будки и осветителни системи GTI

могат да се възползват от резервни части и нови лампи
за наличното им оборудване директно от нас!

Можете да избирате от:

За да ви помогнат да изберете правилния комплект допълнителни лампи, GTI са изработили калкулатор, който работи като въведете или модела на наличната ви системата, или типа и количеството на лампите, които искате да поръчате.

 


Разгледайте системите с контролирана светлина на GTI Graphics Technology

 

Свързани продукти