Новини

Открийте продуктите на Pantone в нашето портфолио!
18 Март / 2022 г.

Открийте продуктите на Pantone в нашето портфолио!

От началото на тази година в нашето портфолио вече можете да намерите продукти на Pantone, които да ви помогнат да дадете на вашите клиенти отлично качество и високо ефективно печатно производство!

Вече почти 60 години решенията на Pantone подпомагат дизайнери от различни индустрии да създават отлични резултати в съответствие с установени цветови стандарти. Компанията е признат лидер в индустрията за стандартизация на цветовете, която позволява на печатниците да създадат точни задания заедно с клиента и да предоставят прецизност в производството. 

“Нашият стремеж винаги е бил да даваме достъп на нашите клиенти до най-добрите решения, базирани на висока добавена стойност и ноу хау, които да им позволят да бъдат конкурентни с всяка българска и чуждестранна компания.

Имаме удоволствието да добавим една от най-известните и утвърдени системи за дефиниране на цветови цели в нашето портфолио.

ГЕД предлага едни от най-обхватните решения за контрол, спецификация и постигане на цветови цели, както и управление на цветовия поток в печатниците и индустриалните производители.

Продуктите на Pantone намират своето място сред нашите доставчици по един естествен и напълно интегриран начин. За нас е удоволствие да работим с фирмите в българската печатна индустрия в реализацията на техните цветови цели. Pantone е важна част от тази наша основна дейност.

Иван Стайков, Изпълнителен мениджър в ГЕДПродуктите на Pantone, които ще намерите при нас

За да можем да ви бъдем максимално полезни, сме събрали в нашето портфолио продукти на Pantone, с които лесно да анализирате, подготвяте и проследявате цветовете във вашия печат.

При нас ще намерите:

  • Цветови скали
  • Munsell продукти
  • Уреди за контрол на цвета

 

Цветови скали

Графическите продукти на Pantone ви помагат да получите подходящия цвят както на печат така и в дигитална среда.

Оригиналната Pantone Matching System® (PMS) революционизира индустрията, като дава на графичните дизайнери и печатници лесен и точен глобален език за комуникация на цветовете. 

Днес системата е разширена до близо 2000 цвята с CMYK, RGB и Hex стойности, плюс набор от специални цветове, когато вашите отпечатани материали изискват малко повече изтънченост, изпъкване или блясък.

Говорете глобалния език на цветовете с Pantone Matching System®!

 

Munsell продукти

Персонализираните цветови решения Munsell визуално симулират желания от вас цветови резултат. Така получавате не само желания цвят, но и текстурата, покритието и дори приемливите цветови отклонения от идеалния цвят.

Последователността е от съществено значение за всяка система за управление на цветовете в печатната индустрия. 

Независимо дали взимате цветови решения или провеждате диагностични тестове въз основа на цвят, можете да използвате персонализирани инструменти за цветове на Munsell за надеждна комуникация с цветовете с пълно доверие в последователността на всяко решение за управление на цветовете от партида до партида и стандарт до стандарт.

Комуникирайте и възпроизвеждайте цветовете последователно с цветовите стандарти, разработени с помощта на теорията за цветовете на Munsell!

 

Уреди за контрол на цвета

Продуктите на Pantone за контрол на цвета ви помагат да поддържате подходящия цвят от идеята на дизайнера до производството в печатната машина.

Поддържайте постоянен цвят през целия си процес на проектиране и производство с инструментите за калибриране и оценка на Pantone и X-rite!

 

Свържи се с нас

 

За Pantone

Pantone предоставя универсален език на цветовете, който позволява критични за цвета решения през всеки етап от работния процес за марки и производители. Повече от 10 милиона дизайнери и производители по целия свят разчитат на продуктите и услугите на Pantone, за да помогнат при дефинирането, комуникацията и контрола на цвета от вдъхновението до реализацията – като използват усъвършенстваната технология X-Rite за постигане на последователност на цветовете в различни материали и покрития.

Езикът на цветовете на Pantone поддържа всички индустрии, които създават цветовете; текстил, облекло, красота, интериор, архитектурен и индустриален дизайн, обхващащ над 10 000 цветови стандарта за множество материали, включително печат, текстил, пластмаса, пигменти и покрития.