Новини

06 Март / 2016 г.

Kodak показва следващото поколение СТР за флексо- NX

Новата система Kodak FLEXCEL NX System ’16 и следващото поколение ULTRA NX ще са ключовите технологии за печатниците на опаковки на ДРУПА 2016.

  • Нова технология с функции, които подобряват качеството на печат
  • Очаквана нова технология, която намалява времето за производство на клишета наполовина 

Kodak обяви портфолиото си от флексо технологии, които ще покаже на предстоящата ДРУПА 2016. 

Новата система FLEXCEL NX System ’16 надгражда съществуващата технология NX Advanced, която включва набраздяване на  повърхността на клишетата за по-добър пренос на мастило. Новата система включва NX Tags за прилагането на различни растери и решетки и Advanced Edge Definition – патентована от Kodak технология, която контролира нанасянето на мастило по краищата на обектите.

Новата система FLEXCEL NX успява да постигне най-големия обхват от възможности с най-лесното за използване портфолио от консумативи. Уникалните технологии и знание, което има Kodak, позволяват пълният набор от приложения да се постигне, използвайки само два материала, което позволява на операторите да намалят своя склад, грешки и сложност. 

FLEXCEL NX System ’16 дава на печатниците за гъвкави опаковки спестяване на мастило, по-бърз печат, използване на по-малко цветове и мастила и клишета, които издържат по-дълго. Kodak също планира да покаже FLEXCEL NX клишета за печат на велпапе.

Kodak ще покаже всички големи постижения в областта на флексо технологиите в специално създадената за това стая ULTRA NX Experience. Там ще имате възможност да научите повече за клишета, които ще бъдат много по-екологични, ще се произвеждат до два пъти по-бързо, ще издържат повече на машината и ще дават по-високо качество със същата надеждност и постоянство, с която е известна FLEXCEL NX системата. 

За ГЕД ООД

ГЕД ООД е на полиграфическия пазар от 1992 и доставя на своите клиенти богато портфолио от решения за всички видове печат. Фирмата е единствен оторизиран дистрибутор на Kodak за всички решения и има множество успешни инсталации на работен поток за полиграфията Kodak PRINERGY. Фирмата предлага на своите клиенти професионални консултации, продажба и инсталация на софтуерите, както и пълно обучение на персонала.