Новини

Изтегляйте решения директно в приложението PACKZ
07 Януари / 2022 г.

Изтегляйте решения директно в приложението PACKZ

Hybrid Software PACKZ е софтуер, с който можете да редактирате и обработвате PDF файлове за етикети и опаковки. Той позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи.

В Hybrid Software PACKZ вече можете да използвате вграден магазин за решения, които да подпомогнат бързата и качествена обработка на файловете.  

 

Новата възможност за лесно изтегляне на решения

Само с няколко клика можете да достигнете до магазина за решения, вграден директно в приложението PACKZ. Стъпките са прости - потребителят може да потърси, изтегли и веднага да започне да използва решения, например информационни панели. 

Вграденият магазин за приложения, който се намира в редактора на PDF файлове PACKZ, съдържа предварително изготвени марки, готови последователности от действия за определени цели, възможности за цветове и много други.

 

Гъвкав и универсален инструмент за до последния етап от подготовката на файловете

Използвайки инструмента PACKZ, потребителите прилагат широк набор от функции за опростяване и улесняване на работния поток в печата на етикети и опаковки.  

С възможностите за интерактивна работа в PDF формат до последния етап на подготовката се улеснява използването на най-добри практики за печата на опаковки. Продуктът е гъвкав и има широко приложение, което позволява правилната подготовка на файловете за всички съществуващи печатни процеси.

Софтуерът Hybrid Software PACKZ:

  • Създаден и базиран на модерна платформа, за да може да извлече максимума от наличните ресурси;
  • Управление на презастъпването на цветовете
  • Управление на всички ресурси и обекти в PDF файловете
  • Динамични “живи” обекти, които се попълват автоматично при действия на оператора и спрямо съдържанието на файла
  • Възможност за интеграция с Adobe Illustrator
  • Възможност за създаване на визуализации на опаковки с нестандартни форми и други 3D възможности
  • Управление на цветовите пространства и цветовете във файловете
  • Електронни монтажи за опаковки, етикети и дигитален печат

Към Hybrid Software PACKZ

 

За Hybrid Software

HYBRID Software е компания за разработка на софтуер, фокусирана върху иновативни инструменти за индустрията на графичните изкуства. Работният поток CloudFlow на Hybrid Software, продуктите за редактиране PACKZ предлагат уникален набор от предимства, които включват работен поток с нативни PDF файлове, независими за производителя решения, базирани на индустриални стандарти, мащабируеми технологии и ниски разходи за притежание. Тези продукти се използват от стотици клиенти по целия свят във всички области на предпечат и печат, включително етикети и опаковки, сгъваеми картони, велпапе, широкоформатен и дигитален печат.


Вижте останалите инструменти за редакция на файлове за печат от портфолиото на ГЕД и разберете кои са подходящите за вашата работа!