Новини

ГЕД получи награда за второ място за най-добър дистрибутор на Miraclon!
26 Юни / 2024 г.

ГЕД получи награда за второ място за най-добър дистрибутор на Miraclon!

С вълнение ви споделяме, че фирма ГЕД бе отличена с награда за второ място сред всички дистрибутори за Европа, Средния Изток и Африка.

Това е втората награда, която екипът ни получава от производителя - през 2022 година получихме награда за Първо място сред дистрибуторите за същия регион.

Зад името Miraclon стоят специалистите, създатели на решенията за прецизна подготовка на качествени флексо клишета Flexcel NX. Компанията има за цел да осигурява най-доброто за производителите и да продължава развитието на флексопечата чрез своите продукти. Miraclon развива дейността си във всеки регион на света, с офиси в Белгия, Япония, Мексико и Сингапур.

Критериите за оценка на Miraclon, на база които получихме нашата награда са редица, сред които технически познания на нашите специалисти, продажбени и маркетингови активности на екипа и дългосрочна поддръжката на нашите клиенти.

ГЕД ООД е семейна фирма и подобни отличия значат много за нас, защото ни дават усещане за пълноценност и ни помагат да стъпим здраво на земята и да продължим напред. 

Нашата мисия е да внедряваме качествени и ефективни системи в производствената на български компании от печатния и графичния бранш, които наистина им помагат да растат и да правят печеливш и стойностен бизнес.

Искаме да изкажем своите най-искрени и дълбоки благодарности на нашите колеги за старанието и съвестната работа, на нашите клиенти за доверието, което ни дават, и на екипа на Miraclon за признанието и възможността да подобряваме пазара и печатното производство в България с тяхната истински качествена технология.

С уважение и пожелание за успехи и просперитет,

От ръководството и целия екип на фирма ГЕД ООД