Новини

Connect 2017 добавя поддръжка и нови важни подобрения към Enfocus Switch и Pitstop 2017
21 Декември / 2017 г.

Connect 2017 добавя поддръжка и нови важни подобрения към Enfocus Switch и Pitstop 2017

Enfocus пуска на пазара ъпгрейд с поддръжка за Switch 2017 and Pitstop 2017 - софтуерни продукти, които са част от софтуерното семейството на Connect.

Connect помага на професионалистите в областта на дизайна и печата да създават готови за печат PDF файлове и да ги доставят със съответната спецификация за работа, по лесен за използване от повечето приложения до вътрешни и отдалечени места.

Напълно съвместим с Switch и PitStop 2017

Connect 2017 сега поддържа REST API, който беше представен със Switch 2017, позволявайки на Switch Browser Portal и Connectors да подават едновременно задачи на Switch. С Connectors метаданните за работните файлове и тикети могат да бъдат директно подададени в Switch от външни и вътрешни потребители, без да е необходимо да се навигира до даден URL адрес или да се влиза в системата.

Connect 2017 включва и най-новият PitStop 2017 модул за предварителна подготовка, който позволява на клиентите да използват най-новите функции на PitStop 2017, като например технологията PDF Geomapper, която проверява и премахва ненужните обекти на определена страница или в целия документ. Също така PitStop Pro или PitStop Server 2017 въвели Preflight Profiles и Action Lists вече се поддържат от Connect 2017.

Други нововъведения подобряват основния тикет процес и ъпдейтват функциите на сървъра като например възможността за ъпдейт на Connector, която вече не беше налична.

Проверка на най-важното в работния процес

Нов стандартен работен проект, наречен "Проверка на най-важните задания", е добавен към Connect YOU и Connect ALL. Този нов проект има за цел да помогне на професионалистите в предпечата, отдел клиенти и търговските представители да правят бързо сравнение на входящите задания и клиентските спецификации.

"С бързото възприемане на Switch 2017 и Pitstop 2017 нашите клиенти с нетърпение очакваха от нас ъпгрейта на Connect", каза Michael Reiher, продуктов мениджър за Enfocus Connect. "В отговор на обратната връзка от страна на клиентите относно проблемите с приемането на задачи, създадохме проекта Check Job Essentials, който не само ще проверява PDF файловете според спецификациите на задачите, но и предоставя възможност за няколко бързи корекции, като например добавяне на наддаване към PDF файлове, генерирани от повечето типове документи, включително Microsoft Word.”

Относно ъпдейта на PitStop

Първият ъпдейт на PitStop за 2017 е безплатен за клиенти, които имат договор за поддръжка. Освен че предлага официална поддръжка за macOS High Sierra (версия 10.13), този ъпдейт фиксира редица грешки, благодарение на обратната връзка, получена от клиенти.


Прочетете допълнителна информация по темата: