Начало | Оборудване | Машини за измиване и почистване на части и инструменти | Измиване на части и тави | US-500 - ултразвукова вана за почистване на части и тави
US-500 - ултразвукова вана за почистване на части и тави Разгледайте галерия

Nanovis US-500 - ултразвукова вана за почистване на части и тави

Компактна ултразвукова вана за почистване на части, тави и други машинни елементи, които за изцапани с мастило

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Новини

Описание

Nanovis US-500 е компактно, ефективно и екологично решение за почистване на части и машинни елементи, по които мастило и мастилни отлагания, която е идеална за малки производства или такива с много машини.

Благодарение на своите четири колела машината е напълно мобилна и може лесно да се поставя до машините, които ще бъдат почиствани във всеки един момент. Освен с ултразвук, можете да почиствате елементи и ръчно благодарение на вградената четка. В зависимост от нивото на замърсяване един цъкъл на почистване може да трае между 15 и 30 минути.

 

Изпрати запитване

 

Ултразвуково почистване за всички нужди на печатната индустрия

Благодарение на уникалния почистващ разтвор на Nanovis, US-500 може да почиства UV, солвентни и други мастила на повечето производители. Може да почиства мастилни вани и други елементи, които имат допир с мастило или са нацапани с мастилни отлагания.

Почистващият ратвор има много ниско ниво на летливост, не изисква специална вентилация или помещение и може да се използва без специални предпазни средства, което прави US-500 много лесна за използване, запазва здравето на вашите служители и може да работи директно в производствените помещения до вашите печатни машини.

 

Специален почистващ разтвор с много дълъг живот за ефективно използване

Почистващият разтвор без летливост (VOC Free) разработен от Nanovis има функцията да групира мастилените частици отделени по време на чистенето в по-големи структури, когато машината не работи. По този начин те се отлагат на дънното на ваната и могат лесно да бъдат отстранени когато се прави почистване на машината.

 

US-500 предоставя ефекетивен работен обем за почистване от 450 х 260 х 130 mm

 

 

 

Изпрати запитване

Приложения

Свързани направления


Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход