Описание
Приложения
CT1
CTX3

Описание

IGT CT1 е уред за тестов печат с конвенционални и UV мастила върху кръгли и овални обекти като кенчета, бутилки, капачки, туби и други подобни с вътрешен диаметър между 16 и 68 мм.

C1 може да печата цветни ленти с офсетови мастила с точно предвидима дебелина на мастилния слой. Уредът е неразделна част от системи за формулиране на мастило, като X-Rite Ink Formulation и е изключително подходящ за печатници, студия и търговци на мастило, които имат нужда да:

  • измерват цвят със спектрофотометър или като част от цялостна система за формулиране на цветове
  • визуален контрол и оценка на възприятието на различните цветове и мастила върху различни материали
  • измерват плътност на мастилото, с цел да изградят толеранси за плътност, покритие, износване и други
  • тестват други характеристики на мастилата, като например гланц и други

C1 е многофункионален уред, който може да печата на голям набор от материали, включително без покритие (uncoated) и с покритие (coated). Може да печата на харттия, картон, фолио, целофан, каминати, метал и други.

Мастилният апарат практически копира този на производствена офсетова машина. Разполага с два алуминиеви цилиндъра и горен вал, които отмена само 30 секунди за да разнесе мастилото равномерно. Печатните дискове се намастиляват за около 15 секунди. Печатната форма се пуска автоматично под натиск, печата и се вдига.

 

Изпрати запитване

Приложения

CT1

IGT CT1 може да печата директно върху капачки, туби и кенчета с вътрешен диаметър между 16 и 68 мм.

Ширината на печат е до 35 мм, като може да прави една цветна лента.

CTX3

IGT CTX3 е вариация на CT1, като позволява да се печата върху капачки, туби и кенчета с вътрешен диаметър между 16 и 68 мм.

CTX3 може обаче да печата една лента от 35 мм или три ленти, всяка по 15 мм. Целта на печата на три ленти е да се даде възможност на един отпечатък да се сравни печат с различни условия. Например може първия отпечатък да се направи с целевата плътност на печат, а другите два с повишен или понижен толеранс за да се направи реална мостра.

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход