Начало | Оборудване | Измервателни и контролни уреди за материали и структура | Контролни уреди за производство на клишета | FLEX³PRO - уред за измерване и контрол на флексо клишета
FLEX³PRO - уред за измерване и контрол на флексо клишета Разгледайте галерия

Peret FLEX³PRO - уред за измерване и контрол на флексо клишета

Уред за измерване и контрол на качеството на клишета за флексо печат, произведени по технологиите NX и LAMS, както и на прозрачни клишета, DLE и филми

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог

Описание

Peret FLEX³PRO е уред за проверка и контрол на качеството на флексо клишета на етапа на тяхното производство.

С FLEX³PRO можете да измервате веднага след експонацията фотополимерни клишета, еластомерни клишета и ръкави. Можете да използвате уреда и в печатна среда за да анализирате реалните отпечатъци на различни технологии.

FLEX³PRO идва с маса за измерване на формите, която позволява точно измерване и визуализиране на резултатите. Измерващата глава може да се откача от рамото на масата и да се използва самостоятелно за приложения, които не изискват допълнителен източник на светлина, като измерване на DLE пластини или анализ на 3D формата на точките.

 

Софтуер за детайлни отчети и контрол на качеството

С допълнителния софтуер FLEYEplus вие имате възможност да контролирате голям набор от параметрите на различните етапи от производството на клишета и ръкави за флексо печат. Софтуерът създава подробен доклад за всяко измерване спрямо измерените базови стойности.

Можете да създавате референции за до 64 различни материала. Можете да следите както за поведението на лазера на експонатора, така и за реалния резултат, който се формира върху печатната форма.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход

Свързани продукти