Начало | Оборудване | Измервателни и контролни уреди за материали и структура | Контролни уреди за производство на клишета | FLEX³HR High Resolution Flexo Analyzer - уред за измерване на флексо клишета във висока резолюция
FLEX³HR High Resolution Flexo Analyzer - уред за измерване на флексо клишета във висока резолюция Разгледайте галерия

Peret FLEX³HR High Resolution Flexo Analyzer - уред за измерване на флексо клишета във висока резолюция

Уред с резолюция на измерване около 43,000 ppi, предназначен за измерване на клишета, произведени с експонатори с висока резолюция

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

FLEX³HR High Resolution Flexo Analyzer е уред за измерване на флексо клишета, които са произведени на експонатори с висока резолюция и които имат нужда от контрол на много детайлно ниво.

С FLEX³HR High Resolution Flexo Analyzer можете да измервате с резолюция от приблизително 43,000 ppi. Можете да контролирате структури на филм, LAMS, NX и други видове клишета. Уредът е подходящ за измерване на микроструктури върху клишетата, от типа на Kodak DigiCap.

Благодарение на FLEX³HR High Resolution Flexo Analyzer можете да контролирате вашия експонатор и повторяемостта на структурата, която формира върху клишетата за по-добър пренос на мастилата.

 

Софтуер за детайлни отчети и контрол на качеството

С допълнителния софтуер FLEYEplus вие имате възможност да контролирате голям набор от параметрите на различните етапи от производството на клишета и ръкави за флексо печат. Софтуерът създава подробен доклад за всяко измерване спрямо измерените базови стойности.

Можете да създавате референции за до 64 различни материала. Можете да следите както за поведението на лазера на експонатора, така и за реалния резултат, който се формира върху печатната форма.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход