Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Преносими и ръчни спектрофотометри | PRESTODX Spectrodensitometer - пълнофункционален спектроденситометър за измерване на печата
PRESTODX Spectrodensitometer - пълнофункционален спектроденситометър за измерване на печата Разгледайте галерия

Peret PRESTODX Spectrodensitometer - пълнофункционален спектроденситометър за измерване на печата

Спектроденситометър с който можете да измервате плътност, нарастване на точката, SCTV, баланс, трапинг (наддаване), Lab и LCh

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

PRESTODX Spectrodensitometer е спектроденситометър, който е лесен за използване до печатната машина. Дисплеят с висок контраст без нужда от захранване, постоянно визуализира последната измерена стойност.

PRESTODX Spectrodensitometer може да измерва плътност, нарастване на точката, размер на точката, баланс, трапинг (наддаване), прозрачност, Lab, LCh и delta E. Поддържа Murray Davies и SCTV (Spot Color Tone Value), delta Eab и delta E2000.

Можете да конфигурирате уреда да сравнява измерените резултати с предварително конфигурирани референтни стойности за плътност, нарастване на точката или цветове в Lab. Можете да запазвате до 4 отделни комплекта с до 8 референтни стойности.

 

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход