Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Преносими и ръчни спектрофотометри | MA-T6 - многоъгълен преносим спектрофотометър с шест точки на измерване
MA-T6 - многоъгълен преносим спектрофотометър с шест точки на измерване Разгледайте галерия

X-Rite MA-T6 - многоъгълен преносим спектрофотометър с шест точки на измерване

Спектрофотометър с многоъгълна архитектура, който има шест точки за измерване и характеризиране на материали с ефекти

Свържете се с нас
Описание

Описание

X-Rite МА-Т6 е спектрофотометър с многогълълна архитектура и шест точки на измерване, който е създаден за измерване и контрол на цветове и материали с много ефекти и отблясъци. 

 

Изпрати запитване

 

Измервайте и контролирайте ефекти като отблясъци и различни структури и завършеци на материалите

Сложни продукти, използващи материали с различни завършеци и ефекти като обслясъци, изискват високо ниво на качествен контрол, който е много предизвикателен заради сложността на тези ефекти. Един ефект може да изглежда по различен начин според ъгъла или светлината при която се наблюдава. За подобни приложения не е достатъчно да се определи само конкретният цвят, но трябва да се измерят и дефинират точните ефекти, които се съдържат в материала или завършеците.

С X-Rite MA-T6 можете да измервате и точно да оценяте характеристиките на сложни материали с множество ефекти, често срещани в автомобилната индустрия, различни производства и други. Ако свържете X-Rite MA-T6 със софтуера за създаване на производствени стандарти EFX QC, можете да постигнете постоянство на качеството независимо дали имате едно локално или множество глобални точки на производство и доставки.

  • измервайте, създавайте и проверявайте до колко попадате в утвърдени производствени стандарти
  • разчитайте на вътрешна система за автоматична калибрация
  • измервайте и описвайте електронно цветове и материали в индустрии като автомобилна индустрия, бои и лакове, пластмаси и козметика

 

Интуитивен интерфейс с който можете да вземате решения в точката на измерване

Уредът има много функционален екран, на който можете да визуализирате точно и ясно всички измервания, да получавате детайлна информация за тях и също така да виждате на място дали преминавате зададения стандарт или не, за да можете да вземете решение за всеки продукт в момента в който правите качествения контрол.

MA-T6 има централно разположена леща с пинове за точно измерване и визуално представяне на измерваната област благодарение на вградената RGB камера.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход