Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Преносими и ръчни спектрофотометри | MA-5 QC - многоъгълен спектрофотометър за качествен контрол
MA-5 QC - многоъгълен спектрофотометър за качествен контрол Разгледайте галерия

X-Rite MA-5 QC - многоъгълен спектрофотометър за качествен контрол

Спектрофотометър с многоъгълна архитектура с пет точки за измерване за измерване и контрол на металически цветове и завършеци с отблясъци

Свържете се с нас
Описание

Описание

X-Rite MA-5 QC е създаден изцяло с идеята за качествен контрол на елементи или продукти по време на производството или след производство, с идеята да се идентифицират цветови отклонения и дефекти на възможно най-ранен етап.

Със своята иновативна архитектура той е до 60% по-бърз, до 50% по-лек и до 40% по-компактен от своите алтернативи. Това позволява на специалистите по контрол на качеството, които се занимават с контрол директно на производствените линии да правят лесни, бързи и много точни измервания с една ръка.

Цветовете с металически ефект, перлени ефекти и други сложни завръшеци създават уникално усещане за продуктите и за потребителя, но в същото време създават предизвикателство за отделите по контрол на качеството, които трябва да следят за това всички продукти да имат еднакви парамтери при много стриктни толеранси. С X-Rite MA-5 QC това вече не е проблем и можете да контролирате всички тези ефекти в реално време дори на поточната линия.

 

Изпрати запитване

 

Измервайте цветове и материали бързо и с увереност за крайния резултат

Ако търсите качество и бързина на измерванията X-Rite MA-5 QC ви предлага всичко от което имате нужда на едно място. С възможността си да прави измервания дори на най-сложните материали и цветове за 2.5 секунди, уредът ви позволява да измервате повече от една контролна точка, дори на автоматизирани линии. 

Лекотата на уреда прави работата на операторите много по-лесна, а вградените светлинни индикатори за позициониране, гарантират качеството на всяко следващо измерване.

  • сигурност, че уредът е винаги позициониран правилно, благодарение на индикаторите за позициониране
  • измерва бързо и точно за под 2.5 секунди
  • предоставя до 95% повторяемост с 0.16 dE, при тест на 196 мостри, които са от различни материали и завършеци, като равни, металически и перелени ефекети
  • може да събира по няколко точки на измерване, когато се използва в автоматичен режим
  • пази оптиката от замърсяване с автоматична система за затварянето и след измерване

Анализирайте данните бързо и лесно без да е необходима специална подготовка

Спектрофотометърът има интуитивен екран, който е чувствителен на докосване, ясни зелени и червени индикатори за измервания, които преминават качествения контрол и които не го преминават и може да показва анализи на данните с един клик.

С първия по рода си сензор за температура, MA-5 QC може да определи да темепратурата на измервания обект влияе на данните за измерения цвят, така че да се подобри качеството на взетите решения. 

  • възможност за връзка със софтуер за създване дигитални стандарти EFX QC

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход