Начало | Оборудване | Спектрофотометри, измервателни и контролни уреди за цвят и цветопредаване | Преносими и ръчни спектрофотометри | Ci62L+RTL - спектрофотометър за измерване на повърхности на открито
Ci62L+RTL - спектрофотометър за измерване на повърхности на открито Разгледайте галерия

X-Rite Ci62L+RTL - спектрофотометър за измерване на повърхности на открито

Спектрофотометър със сферична архитектура с голяма апертура, който е предназначен за измерване на открито

Свържете се с нас
Описание

Описание

X-Rite Ci62+RTL е спектрофотометър специално създаден за нуждите на работници, които се занимават с боядистване на големи открити пространства или премахването на графити от частни и публични сгради. 

Намирането на точния цвят с който да се боядисат части от външни повърхности може да бъде сложно и предизвикателно, особено ако основата е от цимент или друг материал със структура. 

Спектрофотометърът Ci62+RTL може да измерва големи пространства, благодарение на голямата си апертура и да осреднява умно измерените стойности, за да се достигне до точно измерване на цветовете на абразивни или структурирани основи.

Уредът е често използван от екипите, които отговарят за премахване на графити, като позволява измерването на цвета на основната стена и изборът на най-подходящия цвят с който да се боядисат графитите за да постигне качествен и визуално идентичен резултат.

  • можете да запазвате до 4000 измервания, включително и сравненията върху оригиналните повърхности и вече боядисаните такива, за контрол на качеството
  • лесен и интуитивен потребителски интерфейс, който изисква минимално обучение

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход