Начало | Машини | Компоненти | Option - Red Fluorescing
Option - Red Fluorescing

Option - Red Fluorescing

Kodak NexPress Red Fluorescent Dry Ink (Флуоресциращо червено сухо мастило) е още едно допълнение към портфолиото на Kodak с решения за 5-ата печатна секция на дигиталните машини NexPress

Свържете се с нас
Описание

Описание

Разликата, която може да видите… понякога
 
Това иновативно мастило е невидимо с просто око. Когато обаче е осветено от източник на ултравиолетова светлина, то флуоресцира в червен цвят. Интензитетът на червения цвят може да бъде контролиран от количеството флуоресциращо мастило, нанасяно чрез NexPress върху отпечатваната страница.
 
Флуоресциращото червено сухо мастило се поставя в 5-ата секция и е идеално решение там, където досега са се използвали “видими” баркодове за автоматизация на работния процес, при автоматизирани системи за влагане в пликове и за връзка с управленски системи.
 
Прилага се и в сферата на сигурността за документи, на които е трудно да се направи копие с нормални копирни машини и/или мастилено-струйни принтери, също така и за:
   - Книги по специални изисквания
   - Албуми
   - Персонализирано проследяване на работния поток
   - 2D баркодове
 
Флуоресциращото червено сухо мастило за NexPress премахва необходимостта от обрязване на изделията от остатъци от баркодове или пък промяната в дизайна, както досега традиционно се практикуваше. То е икономически ефективен начин да се добави индикация за автентичност при различни видове документи, като може дори да се прибавят скрити послания, снимки, графики и др.под.
 
Добър за бизнеса, по-добър за планетата
Както всички решения на Kodak, предназначени за 5-ата печатна секция на NexPress, отпечатъците с Флуоресциращото червено сухо мастило могат да се рециклират. За това сухо мастило не се изисква специален процес за обезмастиляване и не се използват летливи органични съединения (VOCs). С него ще имате възможността да отпечатвате продукти, като си осигурявате по-голяма печалба на страница, и в същото време проявявате отговорност към околната среда.
 
Генериране на приходи
Отличното качество на изображението и уникалните качества на решенията на Kodak за 5-ата печатна секция на машините NexPress дават възможност за увеличаване асортимента и допълнителните възможности за продуктите, които предлагате на вашите клиенти. Обемният и частичният лак, гланцовото и матовото покритие, MICR (магнитно мастило), разширяването на цветовата гама – и сега Флуоресциращото червено сухо мастило… всички тези решения ви помагат да надградите своя бизнес с помощта на силновъздействащ и висококачествен печат, който може да ви разграничи от всички останали и така да увеличите конкурентноспособността си.
Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход