Начало | Оборудване | Компоненти | Miraclon PureFlexo
Miraclon PureFlexo Разгледайте галерия

Miraclon PureFlexo

PureFlexo е уникална структура за печатните елементи на фотополимерните форми произведени с технологията Flexcel NX, която подобрява значително преноса и нанасянето на мастило, като в същото време намалява нуждата от измиване на машината по време на печат

Свържете се с нас
Описание

Описание

PureFlexo е уникално решение, част от системата Flexcel NX.

 

Изпрати запитване 

 

Подобрете значително преноса и нанасянето на мастило във флексо печата

PureFlexo е създадена така че да предостави уникална комбинация от пренос на мастило и равен мастилен слой при средни и високи скорости на печат. Добрият пренос на мастило и контролът на неговото полагане върху печатния материал подобряват крайното качество, увеличават цветовото пространство на машината без да правите никакви други промени и не на последно място спестяват значително количество мастило. 

Използването на PureFlexo ви позволява да получите много голям и измерим резултат без да се налага да правите промени по печатния процес, да изполвате добавки за машината или друго. Подобряването на качеството е забележимо веднага и вашите клиенти ще останат по-доволни, а вие ще можете да се конкурирате успешно и за най-изиксващите поръчки.

 

Намалете броя спирания за почистване на машината

Истинското уникално предимство на PureFlexo е начинът по който затваря печатните елементи, така че да ограничи почти напълно разливането на мастило около тях по време на печат от натиска на клишето и скоростта на машината. Ограничаването на разливането на мастило има два много големи ефекта:

  • значително се намалява запушването на клишетата по време на печат, което означава, че ще спирате машината за измиване с повече от 25% по-рядко. Всяко спиране на машината може да отнеме до тридесет минути, които преведени в печатен час формират огромен разход, без никаква добавена стойност. С PureFlexo ще спестите част от тези разходи, ще станете по оперативни и ще можете да печатате повече поръчки в рамките на една смяна
  • намаляването на запушването също така води до възможност за печат на много финни елементи и изискващи преливки, които вече няма да получават линии и пречупвания по време на печат заради запушен растер. ще можете лесно и с увереност да поемате поръчки, които до скоро се печатаха само на дълбок печат.

 

Печатайте това, което има на файла с контрол над нарастването на точката

Нарастването на точката по време на печат е една от причините да се получават разминавания между файла и крайния резултат. Нарастването на точката не е проблем, когато е в ясни и предвидими граници, но ако не се контролира или е непостоянна това води до нужда от постоянни корекци на печат. 

Нарастването се дължи на два фактора - натиска на клишето по време на печат и разливането на мастилото от този натиск. С PureFlexo ще можете да контролирате много по-добре втория фактор и така ще намалите значително нарастването на точката по време на печат. Ще имате много по-точно възпроизвеждане на файла и печатът ще бъде много близо до очакванията на клиента. Вшаите печатари ще имат нужда от много по-малко корекции по време на печат, защото печатът ще е по-стабилен и предвидим.

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход