Начало | Оборудване | Блендери и разбъркващи уреди | Блендери | Textile paste blender - блендер за тексителни пастообразни мастила
Textile paste blender - блендер за тексителни пастообразни мастила

GSE Dispensing Textile paste blender - блендер за тексителни пастообразни мастила

Автоматичен блендер за пастови мастила за печат на текстил

Свържете се с нас
Описание

Описание

Системите за дозиране IPS delta могат да бъдат оборудвани с един или два блендера за оптимална хомогенизация и качество на печатната паста за текстил.

Автоматичният блендер е блендер с една глава, завършен със скрейпър и уред за измиване. Подходящ е за повечето видове кофи. За гарантиране на добър резултат от смесване се изисква минимум около 10 литра паста в кофата (или кофа с ниво на пастата от поне 150 мм).

Автоматично смесване и почистване

Кофата се заключва по време на смесването. След смесването блендера и вала се почистват автоматично в уреда за измиване.

Автоматичният блендер на кофи се състои от блендерен елемент и вал от неръждаема стомана, задвижвани от честотно регулиран електрически мотор. Блендерът се захранва от пневматични механизми за движение нагоре/надолу и завъртане. За оптимално смесване (в центъра) кофата се централизира на ролковия конвейер чрез механизъм за центриране и заключване на кофата.

Процесът на смесване се оптимизира от уреда за скрейпинг, който изстъргва стените на кофата по време на смесването.

 

Различни изпълнения

Системите за дозиране IPS delta могат да бъдат оборудвани с ръчно или автоматично обслужване на кофи.

При автоматичното обслужване на кофи автоматичният ролков конвейер се състои от транспортен конвейер (стандартен, опционално до три), моторизиран конвейер на везната, още един моторизиран конвейер под миксера и конвейер за изхвърляне.

След стартиране на поръчката системата взема нужната празна кофа от (един от) транспортните конвейери (предварително зададени от потребителя в контролното софтуер) и я центрира върху пътеката. Кофата се премества към дозиращата глава и се пълни с паста според рецептата.

След дозирането тя се транспортира към блендера с приведен ролков конвейер. Съдържанието на кофата се смесва, докато пастата стане хомогенна. Кофата се транспортира към конвейера за изхвърляне, откъдето може да бъде извадена.

  • Задвижване: честотно регулиран електрически мотор
  • Вертикални и хоризонтални движения: пневматични
  • Механизъм за завъртане: пневматиченМатериал на блендерния елемент и вал: неръждаема стомана

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход