Начало | Оборудване | Блендери и разбъркващи уреди | Бъркалки и агитатори | Drum agitators - система за разбъркване на варели
Drum agitators - система за разбъркване на варели Разгледайте галерия

GSE Dispensing Drum agitators - система за разбъркване на варели

Бъркалка за варели за поддържане на хомогенността на основни компоненти

Свържете се с нас
Описание

Описание

Предлагаме три различни версии на въздушно задвижвани блендери за варели. Версиите се различават по мощността на мотора, типа на разбъркващия елемент и присъствието на предавка (или липсата й). Версиите се адаптират за различни обхвати на вискозитет:

  1. Блендер за варели с мастила до 500 mPas, със смесителен елемент с фиксирани чаши или остриета.
  2. Блендер за варели с мастила до 1 250 mPas, със смесителен елемент с фиксирани чаши или остриета и по-мощен въздушен мотор от версия 1.
  3. Блендер за варели с мастила до 2 500 mPas, със смесителен елемент с фиксирани чаши или остриета и оборудван с предавка.

Блендерите се свързват директно към въздушно захранване, което означава, че те разбъркват постоянно.

По избор оборудването може да включва пневматични контроли за регулиране на въздушното захранване и управление на блендера. Това позволява конфигуриране на циклите на разбъркване в софтуера GSE Ink manager. Тогава можете да определите смесването да се извършва по време само на циркулацията или по време и на циркулацията и на дозирането.

Пневматичните блендери са подходящи както за водни, така и за солвентни мастила. Версиите за солвентни мастила включват стандартна спецификация за защита от експлозия.

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход