Начало | Софтуер | Профилиране, управление и конверсии на цветови пространства | Визуализация на профили | ColorPlugin - плъгини за Adobe Photoshop с който можете да заменяте цветове и канали във файла
ColorPlugin - плъгини за Adobe Photoshop с който можете да заменяте цветове и канали във файла

GMG Color ColorPlugin - плъгини за Adobe Photoshop с който можете да заменяте цветове и канали във файла

GMG ColorPlugin е плъгин за Adobe Photoshop с който можете да отделяте и заменяте цветове с правилни изчисления как това ще се отрази на крайния резултат при печат

Свържете се с нас
Описание
Приложения
Блог
Новини
Демонстрация, инсталация и поддръжка

Описание

GMG ColorPlugin ви позволява да улените значително задачата по замяна на цветове и управление на каналите във файловете, вземайки предвид по какъв начин тази промяна ще се отрази на крайния резултат при печат.

 

Изпрати запитване

 

Работата със спот цветове в Adobe Photoshop няма как да бъде по-лесна

Много често при дизайна и печата на опаковки се използват спот цветове, които се отделят в собствени канали. GMG ColorPluging подобрява функциите на Adobe Photoshop.

GMG ColorPlugin също така улеснява значително работата със специални цветове в Adobe Photoshop, като прави процесът по създаване и корекции на файлове с такива цветове много по-лесен и много по-предвидим.

Много често отделянето на цветове е много труден и времеотнемащ процес и е проблемен за крайния резултат, защото всеки специалист би го направил по различен начин. GMG ColorPlugin стандартизира и автоматизира този процес, като прави това автоматично само с няколко клика, спазвайки параметрите на обработка, които се съхраняват централно и се използват от всички в компанията.

 

Дигитален печат, печат с разширено цветово пространство, работа със CMYK и спот цветове - много варианти, много предизвикателства

Многото и различни технологии дават възможности на печатниците и на собствениците на марки, но ако не се управляват добре създават и много главоболия. Печатът с допълнителни цветове към основния CMYK винаги е било възможност да се постигнат много големи спестявания по време на печат, като в същото време се увеличи качеството на изображенията и крайния печат.

Конверсията между цветовите пространства е технически сложна задача и изисква много добро познаване на процеса на печат, за да се постигнат максимално добри резултати.

 • надеждни цветове с изключителна ефективност - конверсия на RGB, към печат с разширено цветово пространство CMYKOGV - вече става само с един клик на мишката
 • имате нужда да добавите спот цветове в дизайна - става веднага без нужда от сложни заобиколни процеси или пускане на цветни проби
 • имате нужда да конвертирате излишните канали към CMYK или само към част от основните цветове - стандартна задача, която отнема време. Това време вече е спестено благодарение на GMG ColorPlugin, а вие можете да го инвестирате в нещо друго

 

Точно пресъздаване на файловете, както биха излезнали на печат

С GMG ColorPlugin можете да използвате вгадените възможности на Adobe Photoshop и вашият калибриран монитор, за да правите проба на монитор на файловете, които обработвате и да виждате как промените по тях ще се отразят на печат. Това спестява значително време за правена на цветна проба или за експорт на файла към друг софтуер за проби на монитор.

 

Управлявайте файловете с реалните печатни условия

Много често дизайнерите обработват и създават файлове, без да имат информация как тези файлове ще бъдат отпечатани и по какъв начин комбинацията от материал, цветове, ред на мастилата на машината и други печатни условия ще се отразят на техния дизайн. Поради това много често се получава разминаване между очаквнията и реалния резултат.

С GMG ColorPlugin можете лесно за премахвате или заменяте отделни канали във файла. Можете да обработвате цели изображения, избрани области или слоеве от поръчката и да ги конвертирате директно във Adobe Photoshop към избрано цветово пространство или избран печатен процес. Виждате резултата веднага на монитора и можете да вземете реални решения още на този етап без да губите време или генерирате допълнителни разходи.

 

Вижте реалните ограничения на флексо печата още на вашия монитор

Независимо дали вашата поръчка ще се отпечатва на дигитален печат или на стандартен печат, като флексо печат, всяка печатна технология има своите ограничения, които често променят файловете, които виждате на монитора.

GMG ColorPlugin има вградени функции като MidDot Preview и MidDot Adjust с които можете да видите как ще се отрази липсата на точки в ниските проценти на вашия файл, когато отиде на печат. 

 

Използвайте реалните профили на печатните машини, още на етап дизайн

Можете да интегрирате GMG ColorPlugin с GMG ColorServer и GMG OpenColor за да постигнете идеалната система за управление на цвета във всеки етап на производството. GMG ColorPlugin ви позволява да използвате директно профилите създадени в GMG OpenColor и да създавате вашите дизайни в реална производствена среда, като синхронизирате целия процес от началото до края.

 

 

Изпрати запитване

Демонстрация, инсталация и поддръжка

Демонстрация и тестове

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвръщаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси
 • провеждане на тестове в реална производствена среда


В случай, че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com


Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:
инсталация на продукта след закупуването му

 • интеграцията му с други продукти и системи
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му


Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.


Поддръжка

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации свързани с продукта и неговото приложение
 • отстраняване на проблеми свързани с продукта
 • създаване на работни потоци и профили на работа
 • обучение на персонала, както и на нови кадри постъпили след закупуването на продукта

В случай, че имате проблем с GMG ColorPlugin или се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

 

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход