Начало | Софтуер | Управление и стандартизация на цвета | Управление на намастиляването на печатни машини | DC - софтуер за затворен цикъл на управление на намастиляването по време на печат
DC - софтуер за затворен цикъл на управление на намастиляването по време на печат Разгледайте галерия

PrintFlow DC - софтуер за затворен цикъл на управление на намастиляването по време на печат

Софтуер за контрол на намастиляването на офсетови машини в затворен цикъл по време на печат

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

PrintFlow DC е цялостна, универсална система за автоматично намастиляване в затворен цикъл на офсетови печатни машини от различни производители и поколения.

Системата комбинира възможностите на PrintFlow DIPS, като добавя външен скенер за скали, като X-Rite Auto Scan, за да направи цялостно решение което да сканира и коригира намастиляването в реално време по време на печат.

Когато сканирате печатната скала, информацията автоматично се обработва от PrintFlow DC и получавате информация за измерените стойности, както и за нужните корекции във всяка точка на намастиляването, които ще ви дадат най-точни резултати. Корекциите се изпращат директно към конзолата на офсетовата печатна машина, която прави настройките автоматично.

Уникалното на PrintFlow DC e, че не е само софтуер, а цялостно решение, което е съвметимо с офсетови машини на почти всички производители включително Heidleberg, Komori, KBA, MAN Roland и други. Системата включва както софтуер, така и интерфейс за машините, включително за стари машини, които нямат вградена такава система.

PrintFlow произвежда свои собствени хардуерни интерфейси, които са съвместими с различни офсетови печатни машини и осигуряват връзката с техните печатни конзоли. Това уникално предимство дава възможност на DIPS да се интегрира с почти всички модели и марки офсетови печатни маишини, включително стари такива.

С PrintFlow DC можете да вдъхнете нов живот на своята офсетова печатна машина и да я превърнете в конкурент дори на най-новите поколения машини на пазара. Често клиенти, които копуват най-новите разработки на производителите на офсетови печтатни машини избират PrintFlow DC като система за управление на намастиляването заради много по-бързото и точно управление, което получават спрямо фабричните системи.

  • управление на няклко машини - едно от уникалните предимства е, че можете с един софтуер да управлявате намастиляването на до десет офсетови машини, за разлика от решенията, които са маркови и са свързани само с една печатна машина
  • калкулатор за количество мастило
  • без ограничение в точките на управление на кривата на всяко мастило
  • пълно управление на дуктори, различни криви за всяка печатна страна и други

Изпрати запитване

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход