Новини

Onyx Graphics с награда за най-добро решение за работен поток и най-добра Информационна система за управление за 2018 година
10 Май / 2018 г.

Onyx Graphics с награда за най-добро решение за работен поток и най-добра Информационна система за управление за 2018 година

Onyx Graphics бе наградена за топ продукти, с което общият брой на наградите, които компанията получи от представянето на ONYX 12.2 и ONYX Hub през юли 2017 година насам, станаха цели седем.

“Горди сме да получим най-високите отличия през 2018 за широкоформатен печат и рекламни решения за ONYX 12.2 като най-добро решение за работен поток за печат и ONYX Hub като най-добро решение за система за управление на информацията с гласовете на потребителите на RIP софтуер и софтуер за работен поток за печат .

ONYX 12.2 RIP и софтуерът за работен поток предоставят по-висока скорост и производителност, опростен интерфейс и съвременни инструменти за довършителни дейности за извършване на повече работа за по-малко време. Предоставя по-висока RIP скорост и скорост за трансфер на данни, нова функционалност за управление на няколко ролки, мащабиране и ротация на поръчки и подобрения във възможностите за работа с режещи машини.

ONYX Hub е софтуерен инструмент за управление на бизнес процеси с браузър базирано табло, което предоставя лесни за разбиране данни в сайта на доставчика на печатни услуги и предоставя възможност за вземане на по-добри бизнес решения. Софтуерът събира данни за поръчка, станция и печатна машина, включително актуална цена на мастило, печатна медиа, такси за машини и цена на труд за изчисление на стойността на поръчките, представени в реално време и за незабавно визуализиране в производствена среда. С изключително точна информация за използвано мастило, загуба на медии и доклади с информация за тенденциите, потребителите могат по-добре да осмислят разходите си, да подобрят доходността си и да диагностицират области за повишаване на ефективността. С ONYX Hub потребителите добиват представа за това какво се случва, с отчитане на тенденциите, за да оптимизират работния процес и да управляват по-добре бизнеса си.

И това не е всичко, защото ONYX Hub сега включва и проследяване на разходите. Потребителите могат да включат разходи за мастило, разходи за медии, такси за машини и цена на труд, за да разберат дали дадена поръчка е рентабилна и да прецизират цялостната оценка за поръчката.

Onyx Graphics благодари на всички свои клиенти, които правят възможно компанията да бъде разпозната като лидери на пазара в разработването на решения за широкоформатната печатна индустрия. Onyx Graphics е изцяло отдадена на развитието и подобряването на своите технологиите.

 

Може би ще ви е интересно да прочетете