Новини

Новият уебсайт на PACKZ е онлайн
01 Февруари / 2017 г.

Новият уебсайт на PACKZ е онлайн

Когато става въпрос за сайт на водещ продукт на един от пазарните лидери в областта на печатния софтуер, хората очакват доста специален сайт. С пускането на новият сайт на PACKZ, HYBRID Software оправда очакванията им.

 „Да ръководя този проект бе доста вълнуващо“, казва Christopher Graf, Управляващ Директор на HYBRID Software GmbH. „Като един от лидерите в разработката на софтуер за пазара на графичните изкуства, искахме да създадем сайт, който да предоставя разнообразна информация, по достъпен и лесен за използване начин, което не се среща често.

Сайтът е напълно интегриран и е достъпен от всяко мобилно устройство, като iPad или смарт телефон, цялата информация и изображения се показват автоматично, адаптирани за екрана или платформата, през която се гледа. Цялата информация е достъпна на осем езика – английски, немски, испански, полски, чешки и португалски – като ще бъдат добавяни още с течение на времето. Сайтът е наистина многоезичен.“

HYBRID Software са създали обширна серия от кратки видеа, които демонстрират различните опции и възможности на PACKZ. Продуктът се е утвърдил като един от водещите професионални PDF редактори за работни потоци на опаковки и етикети. Нативният PDF софтуер, който работи на Mac OS X и Windows платформи  и осигурява 64-битова обработка и многонишковост, което премахва необходимостта от конвертиране на файла или преминаването през междинни файлови формати. Днес повече от над 1 200 PACKZ лиценза се използват по цял свят.

„Видео материалите съдържат много информация и са лесни за следване. Те са разработени, за да пресъздадат демонстрация в реално време“ казва Christopher Graf. „Например, ако някой иска да научи повече за 3D warping, той може да прочете техническата спецификация и след това да изгледа видео материалите, в които се показва как се използва. В допълнение, снимките са обработени така, че да се виждат детайлно на уеб страницата, което рядко се среща. Например може да се увеличи размера на траппинга, баркодовете и текста, за да са видими дори най-малките точки, от които може да се интересува и съответно да прегледа оператора. Потенциалните клиенти могат да посетят сайта и да си тръгнат със значителни познания относно нещата, които PACKZ може да направи за техния бизнес.“

Новият уебсайт има множество активни линкове към социални медии  и посетителите могат лесно да свалят безплатен софтуер, като например приложението PACKZVIEW за преглед и проверка на PDF файлове за печат. Продуктовите брошури могат да се свалят лесно, а информацията за компанията, техническата информация и тази за поддръжката е лесно достъпна. Същото се отнася и за последните новини за софтуерните разработки и корпоративните съобщения.

 

Сайтът можете да посетите на: http://www.packz.com/