Новини

15 Февруари / 2017 г.

Новата версия на софтуера ONYX 12.1 е на пазара

Новата версия на софтуера ONYX 12.1 за оптимизиране на работния поток и RIP продукти за широкоформатни принтери вече е на пазара от Януари тази година. ONYX 12.1 включва увеличена скорост и изпълнение, опростен потребителски интерфейс, подчертана автоматизация и професионални довършителни инструменти, позволяващи Ви да правите повече неща за по-кратко време. Софтуера ONYX 12.1 е наличен за всички  ONYX софтуерни продукти включително и софтуера за  работен поток ONYX Thrive и ONYX ProductionHouse, ONYX PosterShop и RIP софтуера ONYX RIPCenter.

 „С ONYX Thrive и новият ONYX 12.1 се забелязва голямо подобрение в скоростта, и сега може да се поддържа постоянство на G7 цвета на всички устройства, от латекс до текстилни багрила за  всяко едно  нещо в компанията.“ Споделя Джош Беванс, CEO на Design To Print. “Това прави клиентите ни много доволни “.

Какво е новото в ONYX 12.1

  • Обработвайте повече файлове за по-кратко време с пълната 64-битова платформа за RIP и приложения. Скоростта, с която доставчикът предоставя услугата, може да се повиши с около 30%. Средното време необходимо за обработка със софтуера ONYX 12.1 е три пъти по-бързо отколкото с ONYX 12 за обработката на полутонове. Скоростта, с която се изпращат данните към широкоформатните принтери също е три пъти по-висока.
  • Постигнете висока цветна консистентност на няколко устройства чрез интегрираните G7 корекция, потвърждение и повторения, които улесняват уеднаквяването на цветовете и постигането на еднакъв и постоянен краен продукт.
  • Елиминирайте „тясното място в системата“ и спестявате време с автоматизирани инструменти. Подчертаните миниатюри в комбинация с други подготвителни инструменти, дават възможност за отпечатването на широка гама от продукти.
  • Подобрената устройствена поддръжка включва QR код в Zünd Cut Center и поддръжка на допълнителни цветни устройства от Konica Minolta и X-Rite.

 

За Onyx Graphics, Inc.

С повече от 25 години иновации, Onyx Graphics са се посветили на това да помагат на клиентите да увеличат продуктивността си, да намалят разходите и да придобият конкурентно преимущество чрез превъзходно качество на печата и цвета. Страстта на компанията за постигане на превъзходно качество на цвета води до разработването на Onyx Color, софтуерното ядро на Onyx Graphics, оптимизирано специално за широкоформатни мастилено-струйни принтери. Иновативни, продуктивни и доволни клиенти по цял свят, мотивират компанията да разработва и усъвършенства водещите си технологии. Глобална мрежа от партньори и дългогодишни връзки с производителите на принтери, позиционират Onyx Graphics като един от пазарените лидер на мощен и надежден софтуер за работен поток на широкоформатни принтери.

Свързани продукти