Новини

Кои са ONYX и защо ги избрахме за нашето портфолио
09 Февруари / 2017 г.

Кои са ONYX и защо ги избрахме за нашето портфолио

ONYX Graphics е един от лидерите в мощните и стабилни RIP решения и софтуер за управление на работен поток в областта на широкоформатния печат. Фирмата е член на групата International Color Consortium за разработване на стандартизирано управление на цветовете от 1997 г. Мисията на компанията е да предоставя решения за работен поток, като по този начин помага на клиентите си да постигнат по-добри финансови резултати и да повишат своята производителност.

Глобални трайни партньорства с производителите на широкоформатни принтери позиционират ONYX Graphics като пазарен лидер в софтуера за управление на работен поток в широкоформатния печат.  С 25 години история на иновации зад гърба си, компанията е посветена на това да подпомогне своите клиенти при постигането не само на безупречни цветове, но и на по-добри фирмени резултати. Областите на приложение на софтуерите от портфолиото на ONYX Graphics са многобройни и се простират от производството на банери, декор и графика за подове, чак до отпечатването на произведения на изкуството и фотографии.

ГЕД е дистрибутор на водещи решения в областта на печата и арт индустриите. Ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти пълни и функционални решения с оптимално съотношение между цена и качество. ONYX е фирма, която не прави компромиси със своите продукти и затова намира точното си място в нашето портфолио. Компанията предлага най-добрите решения, създадени с мисъл за клиента и предоставя на своите партньори пълна техническа и следпродажбена поддръжка, която гарантира бързата възвръщаемост на инвестицията.

ГЕД ООД предлага пълната гама от продукти ONYX,  които са широко признати в сферата на управлението на работен поток за широкоформатен печат и RIP решенията.

Управление на работен поток за печат

ONYX THRIVE

Софтуерът за управление на работен поток ONYX Thrive e решение, базирано на Adobe® PDF Print Engine технологията– от получаването на поръчката, до печата и изрязването, което може да се разширява. Той е цялостно решение за управлението на работния поток . Браузър-базираният потребителски интерфейс на Thrive Production Manager позволява контрол на работния поток от всяко едно място, което оптимизира производителността и на оператора и на печатното устройство. Софтуерът ONYX Thrive управлява процеса по широкоформатен печат, осигурявайки на доставчиците на печатни услуги точни, предвидими и висококачествени резултати при печат, и намалявайки скъпо струващите грешки. 

RIP продукти

ONYX ProductionHouse

ONYX ProductionHouse е RIP софтуер за широкоформатна продукция, който осигурява високо ниво на автоматизация, насочена към по-добър цвят и качество на готовата продукция. Доставчиците на печатни услуги могат да постигнат добре организиран печатен процес и да намалят времето, необходимо за подготовка на поръчките, което от своя страна да доведе до готова за продажба печатна продукция по-бързо.

 

ONYX PosterShop

RIP софтуерът ONYX PosterShop осигурява всички необходими инструменти за постигане на висококачествена и предвидима печатна продукция. Той прави лесно управлението в производствена среда на няколко печатни машини за техните оператори, като в същото време автоматизира рутинни задачи, което редуцира грешките и подобрява цялостната ефикасност. С ONYX PosterShop доставчиците на печатни услуги могат да се възползват от иновативна технология за цвета на доказана RIP софтуерна платформа, която предлага лесна употреба и необходимата мощ за по-бързото производство на крайна продукция.

           

ONYX RIPCenter

Софтуерът ONYX RIPCenter осигурява контрола и простотата, необходими за започване на широкоформатно печатно производство и за постигане на последователна и висококачествена продукция на достъпна цена. Гъвкавите инструменти в софтуера ONYX RIPCenter позволяват лесно подготовка на поръчките и създаване на продаваеми крайни продукти по-бързо.

           

ONYX Textile Edition

Софтуерът ONYX Textile Edition е проектиран специално за пазара на широкоформатен печат върху текстил. Той се предлага като версия за специфично приложение за ONYX RIPCenter, ONYX PosterShop и ONYX ProductionHouse пакетите и като модул за ONYX Thrive софтуерът.

 

 

https://www.youtube.com/user/OnyxGraphics

Свързани продукти