Новини

Kodak пуска на пазара портала за комуникация с клиенти Kodak INSITE Версия 9.0
17 Септември / 2018 г.

Kodak пуска на пазара портала за комуникация с клиенти Kodak INSITE Версия 9.0

Нови възможности за комуникация, позволяващи понижаване на разходите и повишаване удовлетвореността на клиентите

 

Kodak с радост обяви пускането на Kodak INSITE Prepress Portal (IPP) Версия 9 на пазара, включващ изцяло нов потребителски интерфейс. Той предоставя опростен и интуитивен инструмент за проби в реално време, като също така минимизира грешките, премахва неочакваните разходи и увеличава удовлетвореността на клиентите.

INSITE Prepress Portal намалява времето в работния цикъл със своя 24/7 достъп до комуникация и статус на заданието, като минимизира традиционните изисквания за проверка и в крайна сметка намалява разходите.

 

Акцентите на INSITE Prepress Portal 9 включват:

  • Нови потребителски интерфейс - опростен, лесен за навигация и интуитивен, осигуряващ най-добрия потребителски опит;
  • Рационализирана навигация чрез важни секции, включително задания и страници, позволяваща на потребителите да виждат обобщена информация за поръчката, докато преглеждат конкретни данни, без да напускат уеб страницата;
  • Подобрени настройки за визуализация, които дават възможности за персонализирани функции. Това позволява лесно одобрение на набори от страници, или отделни версии и подписи при използване на функцията Layered PDF Versioning в рамките на работния процес на KODAK PRINERGY.
  • Възможност за персонализиране и брандиране на уеб страници заедно с отделни страници на клиентите.

Освен всичко това, Kodak пусна и актуализации на платформата KODAK PRINERGY On-Premise, която включва PRINERGY Workflow 8.2 с разширени дигитални връзки и взаимодействие за по-широк набор от устройства.

 

Ключови моменти за софтуерната платформа PRINERGY Workflow 8.2:

  • Разширена дигитална връзка и взаимодействие със сървърите KODAK CREO, която включва устройства, управлявани от KONICA MINOLTA IC-314, както и по-добра поддръжка на дигиталните машини RICOH Pro C7200.
  • Устройството за печат PRINERGY, снабдено със следене на поръчките - Job Ticket Editor, вече предлага безпроблемна двупосочна JDF комуникация с KODAK XPO Print Console и CTP устройства.
  • Подобрени възможности за опаковане, включително MAXTONE SX растеризация за четирицветни приложения, което осигурява по-висока разделителна способност и по-голям контрол.
  • Софтуерът за импортиране KODAK PREPS позволява на потребителите да редактират дори в шаблонен режим, осигурявайки гъвкавост при дублиране и модифициране на шаблони за безпроблемен преход от традиционните версии на PREPS.
  • Софтуерът KODAK PANDORA Step-and-Repeat с вградена автоматизация на оформлението на опаковките (PLA) сега предлага поддръжка на мулти-CAD файлове за комбинирана работа. Печатниците за опаковки и преработвателите могат да съкратят времето на работа за множество задания, като комбинират различни елементи от тях на един лист и го използват максимално.

"Тези нови версии на продуктите показват ангажираността на Kodak да доставя софтуерни решения, които спестяват време и намаляват разходите, като същевременно носят по-високо ниво на удовлетвореност на клиентите. Чрез рационализиране на потребителския опит, разширяване на съвместимостта на дигиталните устройства и осигуряване на безпрецедентна стойност за сегмента на опаковките, Kodak е пионер в разработката на ново поколение софтуерни решения за развиващите се сегменти в индустрията ", казва Allan Brown, вицепрезидент и генерален мениджър на Kodak's Unified Workflow Solutions. "Предоставянето на иновативни решения за оперативна гъвкавост и съвършенство е в основата на това, зад което Kodak застава и на което залага. Това в крайна сметка води до растеж и доходност"