Новини

31 Януари / 2017 г.

iC3D и Color-Logic пренасят прототипирането на етикети и опаковки в друго измерение

Color-Logic представи системата за метални цветове с iC3D на Creative Edge Software за създаване на прототипи на етикети и опаковки.

Обсъждайки сертификата Color-Logic CTO, Ричард Айндж коментира – „The Color-Logic Design Suite (плъгини и палитри за Adobe) e разработен за да даде възможност на дизайнерите да създават декоративни ефекти значително по-бързо, от колкото би им отнело да го направят на ръка. А времето е фактор от голямо значение на пазара за опаковки и етикети. С Color-Logic и iC3D софтуера, марките, дизайнерите и предпечата могат да визуализират Color-Logic ефектите върху опаковката или етикетите, върху широк спектър от среди или голям набор от метализирани хартии преди да бъдат одобрени и отпечатани. Двете технологии спестяват време и разходи на марките и  продуктите стигат по-бързо до пазара.“

Софтуера iC3D на Creative Edge Software е първият всичко - в - едно софтуер за генериране на високо качествени 3D реалистични опаковъчни макети в реално време със скоростта на въображението. "Потребителите могат да визуализират идеите си и наистина да усетят своите проекти, което позволява на собствениците на марки, да увеличат ефективността и въздействието на техните опаковки, още преди да бъдат отпечатани,"обяснява Тревър Хауърд, управляващ партньор в Creative Edge Software.