Начало | Оборудване | Ролни машини за дигитален печат | Цветни ролни дигитални машини | Versamark Reconditioned - рециклирана ролна дигитална печатна машина за цветен печат
Versamark Reconditioned - рециклирана ролна дигитална печатна машина за цветен печат

Kodak Versamark Reconditioned - рециклирана ролна дигитална печатна машина за цветен печат

Сертифицирана от производителя дигитална, пълноцветна, ролна, инкджет печатна машина с гаранция и пълна сервизна история, предназначена за печат на вестници, фактури и транспромо материали

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения

Описание

Kodak Versamark е цветна производствена машина, печатаща по технологията "печат при поискване" (drop on demand).

Благодарение на гъвкава, доказана платформа вие можете да печатате изцяло дигитално, с ниска себестойност и високо качество:

  • вестници - много световни заглавия печатат своите вестници изцяло дигитално на Kodak Versamark, заради ниската себестойност и възможността да се печатат бурзо много заглавия в кратки тиражи, без това да налага смяна на консумативи, като офсетови пластини или бавна и скъпа подготовка на машините;
  • транспромо материали - наситените мастила с ниска себестойност правят Kodak Versamark изключително подходяща за печат на рекламни и транспромо материали и директна поща. Печатът на променливи данни не е проблем за дигиталната машина, като в същото време се постига търсеният рекламен ефект на наситени и ярки цветове, които да привлекат потребителското внимание.

 

Изпрати запитване

 

Сертифицирана дигитална машина от производителя

Дигиталните машини, които се предлагат по тази програма, обикновено са останали от клиенти, които са ги заменили с по-производителни или по-големи машини на Kodak.

Всички машини, които са сертифицирани от Kodak, са с ясна сервизна история и в повечето случаи са поддържани от сертифицирани инженери на Kodak. Това ви дава възможност да оцените инвестицията, която правите, без да се притеснявате от неясни разходи след като закупите оборудването.

 

Употребявана машина с параметри на нова

Машините, които са минали сертифициране от производителя, са значително по-добра инвестиция от тези, намерени на свободния пазар. По време на сертификация се проверяват всички елементи на машината и се подменят всички основни части и консумативи, независимо дали те са износени или имат още живот.

Закупувайки сертифицирана машина, вие получавате сигурност и гаранция за качество и спокойствие, че ще можете да печатате без да се притеснявате за скрити разходи.

 

Правилната машина за правилните цели

Когато разберем нуждите на вашето производство, ние ще потърсим точната машина за вас. Задавайки точни параметри, ние можем да предоставим избор от машини на склад или да изчакаме за подходяща машина, която ще премине програмата за сертификация.

Вашето производство ще получи най-добрият инструмент за своето развитие, с услугата и вниманието, които бихте получили ако закупите нова машина.

 

Разгледай рециклирано оборудване

Технически спецификации

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход