Начало | Оборудване | Проявителни машини за офсетови пластини | Фотополимерни пластини | HDX-P 85 HighSpeed
HDX-P 85 HighSpeed

Glunz & Jensen HDX-P 85 HighSpeed

Висок клас проявителна машина за полимерни пластини предвидена за голямо натоварване

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Ресурси

Описание

Изпрати запитване

 

Най-доброто решение за предварително печене

Най-стабилната система за предварително печене на пазара. Енергийно ефектива, циркулацията на горещия въздух дава необходимата еднородност на пластините. Постоянство в процеса, което ви осигурява безпроблемна работа със скорост 2.5м./ мин.

 

Безпроблемно почистване и поддръжка

С отваряне на горния капак има лесен достъп до валовете и четките, които са монтирани на щипки, тръбите за циркулация на проявител и гума, както и до други части, които се обслужват от оператора, като няма необходимост да се използват инструменти или да се правят настройки и калибрация. 

 

Контрол чрез сензорен екран

Лесен за работа сензорен екран с възможност за смяна на различни езици и вградена възможност за отдалечена диагностика и поддръжка. Новият контролен панел е напълно сензорен, като се използва и в други продукти произведени от Glunz & Jensen.

 

Автоматизиран контрол и настройки

Много лесна за работа, дори и без постоянен надзор от оператора, проявителната машина следи непрекъснато наличностите и нивата на проявител, вода и гума и при необходимост ги регулира. Ако е необходима намесата на оператора на машината, тя алармира, като предоставя инструкции стъпка по стъпка. 
 

Универсална CTP съвместимост

Универсалният преден панел е предвиден за онлайн интеграция към всяко CTP. Единственото което ви трябва е комплект за специфичното CTP, което притежавате.

 

Сертифициран и акредитиран

Вие ще бъдете сигурни с продуктите на Glunz & Jensen. Проявителната машина е проектирана и конструирана в съответствие с действащи стандарти, като независими институти инспектират и одобряват всички продукти за стандартите на безопасност CE, UL, c/UL и RoHS. Може да разчитате на всичките необходими сертификати при необходимост.

 

Изпрати запитване

Технически спецификации

Тип пластини
> Полимерни
Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход