Начало | Машини и инструменти | Проявителни машини за офсетови пластини | Проявителни машини за виолетови пластини | HDX-P 85 / 125
HDX-P 85 / 125 Разгледайте галерия

Glunz & Jensen HDX-P 85 / 125

Висок клас проявителна машина за полимерни пластини предвидена за голямо натоварване

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения
Ресурси

Описание

Безпроблемно почистване и поддръжка

С отваряне на горния капак има лесен достъп до валовете и четките, които са монтирани на щипки, тръбите за циркулация на проявител и гума, както и до други части които се обслужват от оператора, като няма необходимост да се използват инструменти или да се правят настройки и калибрация.

 

Контрол чрез сензорен екран

Лесен за работа сензорен екран, с възможност за смяна на различни езици и вградена възможност за отдалечена диагностика и поддръжка. Новият контролен панел е напълно сензорен, като се използва и в други продукти произведени от Glunz & Jensen.

 

Автоматизиран контрол и настройки

Много лесна за работа, дори и без постоянен надзор от оператора, проявителната машина следи непрекъснато наличностите и нивата на проявител, вода и гума и при необходимост ги регулира. Ако е необходима намесата на оператора на машината тя алармира, като предоставя инструкции стъпка по стъпка. 
 

Универсална CTP съвместимост

Универсалният преден панел е предвиден за онлайн интеграция към всяко CTP. Единственото което ви трябва е комплекта, който е за специфичното CTP, което притежавате.

 

Сертифициран и акредитиран

Вие ще бъдете сигурни с продуктите на Glunz & Jensen. Проявителната машина е проектиране  и конструирана в съответствие с действащи стандарти, като независими институти инспектират и одобряват всички продукти за стандартите на безопасност CE, UL, c/UL и RoHS. Може да разчитате на всичките необходими сертификати при необходимост.

 

Най-доброто решение за предварително печене

Най-стабилната система за предварително печене на пазара. Енергийно ефектива, циркулацията на горещя въздух дава необходимата еднородност на пластините. Постоянство в процеса, което ви осигурява безпроблемна работа със скорост 2.5м./ мин.

Технически спецификации

Тип пластини
> Полимерни

Приложения

Свързани направления


Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход