Начало | Оборудване | Листови машини за дигитален печат | Цветни листови машини за дигитален печат | Nexpress ECO2500 - листова рециклирана печатна машина за цветен печат
Nexpress ECO2500 - листова рециклирана печатна машина за цветен печат

Kodak Nexpress ECO2500 - листова рециклирана печатна машина за цветен печат

Сертифицирана от производителя дигитални печатни машини втора употреба с гаранция и пълна сервизна история

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения
Блог

Описание

Kodak Nexpress е висок клас, производствена, дигитална печатна машина с пет печатни секции, която дава възможност на дигиталните и офсетовите печатници да печатат голям набор от изделия с ефекти и довършителни работи, като останат конкурентни в малките и средни тиражи. Nexpress e разработен съвместно с Heidelberg и е предвиден за натоварени производства, които имат нужда от различни опции и довършителни ефекти и които искат да се разграничат от стандартния четирицветен печат.

 

Изпрати запитване 

 

Една машина, много приложения

Kodak Nexpress е правилната машина за Вашите нужди, предлагайки възможност за печат на изключително голямо портфолио от продукти. Изцяло дигиталните специални ефекти Ви дават конкурентно предимство, което никой друг не може да копира.

  • Печат на фирмена асцеденция - визитки и бланки с висока добавена стойност за Вашите клиенти
  • Печат на рекламни материали - брошури, каталози, флаери, листовки - за Nexpress всичко е възможно. Печатайте с наситени, фотореалистични цветове и богат избор от дигитални ефекти
  • Печат на уникални изделия - Nexpress е машина, която печата не само цветно, но Ви дава възможност да печатате с уникални ефекти, които да имат висока стойност за Вашите клиенти. Печат на дълъг лист Ви дава възможност да изработвате нестандартни продукти, като календари, брошури с няколко сгъвки и други.

 Изпрати запитване

 

Сертифицирана от производителя

Дигиталните машини, които се предлагат по тази програма, обикновено са останали от клиенти, които са ги заменили с по-производителни или по-големи машини на Kodak.

Всички машини, които са сертифицирани от Kodak са с ясна сервизна история и в повечето случаи са поддържани от сертифицирани инженери на Kodak. Това Ви дава възможност да оцените инвестицията, която правите, без да се притеснявате от неясни разходи след като закупите оборудването.

 

Употребявана машина с параметри на нова

Машините, които са минали сертифициране от производителя са значително по-добра инвестиция от тези, намерени на свободния пазар. По време на сертификация се проверяват всички елементи на машината и се подменят всички основни части и консумативи, независимо дали те са износени или имат още живот.

Закупувайки сертифицирана машина, Вие получавате сигурност и гаранция за качество и спокойствие, че ще можете да печатате без да се притеснявате за скрити разходи.

 

Правилната машина за правилните цели

Когато разберем нуждите на Вашето производство, ние ще потърсим точната машина за вас. Задавайки точни параметри, ние можем да предоставим избор от машини на склад или да изчакаме за подходяща машина, която ще премине програмата за сертификация.

Вашето производство ще получи най-добрият инструмент за своето развитие, с услугата и вниманието, които бихте получили ако закупите нова машина.

 

 Разгледай рециклирано оборудване

Технически спецификации

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход