Начало | Оборудване | Листови машини за дигитален печат | Цветни листови машини за дигитален печат | Nexpress ZX3300 - листова дигитална печатна машина за цветен печат
Nexpress ZX3300 - листова дигитална печатна машина за цветен печат Разгледайте галерия

Kodak Nexpress ZX3300 - листова дигитална печатна машина за цветен печат

KODAK NEXPRESS ZX3300 е цветна листова печатна машина, която предоставя едновременно висока производителност и качество на продукцията

Свържете се с нас
Описание
Технически спецификации
Приложения
Мостри и тестове
Инсталация и обучение
Поддръжка и сервиз

Описание

Kodak Nexpress е висок клас производствена дигитална печатна машина с пет печатни секции, която дава възможност на дигиталните и офсетовите печатници да печатат голям набор от изделия с ефекти и довършителни работи, като останат конкурентни в малките и средни тиражи. Nexpress e разработен съвместно с Heidelberg и е предвиден за натоварени производства, които имат нужда от различни опции и довършителни ефекти и които искат да се разграничат от стандартния четирицветен печат.

 

Изпрати запитване 

 

Дигитална машина с много приложения

Kodak Nexpress е правилната машина за вашите нужди, предлагайки възможност за печат на изключително голямо портфолио от продукти. Изцяло дигиталните специални ефекти ви дават конкурентно предимство, което никой друг не може да копира.

 • Печат на рекламни материали - брошури, каталози, флаери, листовки - за Nexpress всичко е възможно. Печатайте с наситени, фотореалистични цветове и богат избор от дигитални ефекти.
 • Печат на опаковки и етикети - благодарение на уникалните довършителни ефекти на Kodak Nexpress можете да печатате опаковки и етикети с уникални ефекти в къси и средни тиражи.
 • Печат на уникални изделия - Nexpress е машина, която печата не само цветно, но ви дава възможност да печатате с уникални ефекти, които да имат висока стойност за вашите клиенти. Печат на дълъг лист ви дава възможност да изработвате нестандартни продукти, като календари, брошури с няколко сгъвки и други.
 • Печат на фирмена асцеденция - визитки и бланки с висока добавена стойност за вашите клиенти.

 

Пета печатна секция с висока добавена стойност

В днешно време да печаташ цветно не е трудно, но да печаташ с висока добавена стойност не е лека задача. Kodak Nexpress има много функции, които ви дават възможност да се разграничите от конкуренцията и да предложите на вашите клиенти решения без аналог. Пета секция, на която могат да се слагат различни довършителни ефекти, с които не само да виждате, но и да усещате печата:

 • Дигитално злато - истински златен цвят, с който можете да персонализирате изцяло продуктите на вашите клиенти. Изцяло дигитален, златният цвят може да оформя различни елементи на всеки следващ лист.
 • Ново плътно бяло мастило - придава уникален, плътен бял цвят само с едно преминаване през машината. Дава възможност за печат на опаковки, рекламни материали, етикети и покани.
 • Релефен лак - постигнете висок релеф и подчертайте важни елементи от дизайна на вашите клиенти. С дигиталният релефен лак можете да симулирате голям набор от текстури, за да предадете реални усещания на вашите печатни продукти.
 • Червено флуоресциращо мастило - искате да печатате билети, томболи или скрити елементи, видими само при определени условия? Прозрачното мастило, което флуоресцира в червено под виолетова светлина е най-добрият вариант.
 • Воден знак - ако вашите клиенти искат да печатат продукция с допълнителни защитни елементи или имат дизайн, който изисква печат на изображение във фона.
 • Неонови мастила - набор от неонови мастила, които придават на вашите печатни материали онова парти усещане от 90-те.
 • Сатенени частици - ако искате да печатате репродукции на картини, картички и печатни материали, които да изглеждат класически.
 • Светло сиво - благодарение на този допълнителен цвят Kodak Nexpress постига фотографско качество на печат, при печат на фотографии и фотоалбуми.
 • Цветове за по-голямо цветово пространство - ако имате нужда от по-голямо цветово пространство, Kodak Nexpress има решение с възможността за добавяне на Червено, Зелено или Синьо (RGB) мастило на 5-тата секция.
 • Мастило с метални частици - ако печатате чекове или документи, които изискват високо ниво на защита, то тази опция е един от най-добрите избори на пазара.
 • Тонерно бяло мастило - със своята висока плътност и ниска прозрачност, която може да се постигне само с едно преминаване през машината, то ви дава възможност да печатате бързо, ефективно и с високо качество опаковки, рекламни материали с висока добавена стойност, етикети и други.
 • Дигитален лак - той ви дава възможност да добавяте водни знаци, частичен лак, селективен лак само върху избрани обекти, както и цялостен лак на вашите дигитално отпечатани продукти.

 

Придайте уникален завършек на вашите печатни материали

 • Матов завършек - Kodak Nexpress ви дава богат избор на завършеност на вашите продукти - матов ефект, сатиниран ефект или гланцов ефект.

 • Лак с висок гланц - ако целта на вашия клиент е да бъде забелязан, то дигиталният гланц на Kodak Nexpress е правилното решение.

 

Фотореалистчно качество на печат

 • Ново мастило Kodak Nexpress HD Dry Ink - дава голямо цветово пространство, живи цветове и стабилна симулация на спот цветове, плавни преливки и има уникалната възможност да нанася релефно мастило, в зависимост от релефа на хартията. Тонерът е с толкова малки частици, че изглежда като течен и има голяма оптическа плътност, добро цветопредаване и дава възможност за високо качество на печат с нисък разход на мастило. С новата серия HD мастила можете да постигнете печат с качеството на офсетов печат, наситено черно и фотореалистични изображения.

 • Управление плътността на печат - специална система с която можете да постигнете постоянно качество чрез автоматични корекции, независимо от дължината на тиража. Това означава по-малко работа за оператора и по-бързо производство.
 • Мултибитова LED технология - Nexpress постига фотореалистично качество и постоянство на печата с LED технология, която позволява експонация на 256 нива.
 • Калибрация в движение - благодарение на вградената система за калибрация Intelligent Calibration System (ICS), Kodak Nexpress може да проверява и калибрира своя печат, за да постигне постоянство и повторяемост ден след ден, поръчка след поръчка.

 

Гъвкаво решение за всякакви нужди

Kodak Nexpress е едно от най-гъвкавите решения на пазара, които дават възможност на вашия бизнес да обхване голям диапазон от поръчки и продукти:

 • Опция за дълъг лист - можете да печатате на листове до 1000 мм., благодарение на което можете да напечатате една брошура от 8 страници А4 на едно минаване през машината.
 • Нов пакет за разширена работа с медии - дава възможност да отговорите на нуждите на някои клиенти за печат на опаковки и решения за магазини, като ви позволи да печатате върху по-тежки картони и по-дебела синтетична хартия.
 • Подаване от рола - възможност за подаване на медия от рола, която се разлиства автоматично преди влизане в машината.
 • UV лакиране в линия - завършете вашата продукция с високогланцов UV лак.

 

Продуктивност и лесна поддръжка

 • Мощният Kodak Nexpress Front End комбинира патентован хардуер, високопроизводителен компютър с RAID и модерен софтуер, за да може да управлява сложни поръчки като фото печат, висококачествена директна поща и изискващи поръчки с променливи данни, без това да забавя работата на машината.
 • До 90% от поддръжката на машината може да се прави от оператор, което ви спестява време и ресурси.
 • Голяма част от частите са ORC (Operator Replacable Components), които могат да се сменят от оператора на машината бързо и лесно. Операторите могат да преценят дали и кога да сменят тези части или ако е нужно да ги разменят по секциите - така Nexpress ви дава пълен контрол над качеството, производителността и управлението на графика на машината.
 • С грижа за околната среда - Nexpress не вреди на околната среда или на операторите на машината. HD мастилата не съдържат VOC и не представляват опасност за персонала. Това означава, че няма нужда от маски или специални облекла при работа с машината.
 • Система за управление на околната среда - средата на печат в машината се наблюдава постоянно и може да се контролира температурата и влагата. Това означава, че Nexpress може да работи в широк спектър от параметри на околната среда.

 

Печатайте малки и големи тиражи

Дигиталните машини са конкурентни в малките тиражи - това просто не е вярно за Kodak Nexpress. Дигиталната машина с пет секции дава конкуренти предимства спрямо офсета и други дигитални печатни машини, както в малките, така и в големите тиражи:

 • фотореалистично качество на печат, по-добро от стандартния офсет;
 • Adobe PDF печатен модул за по-голяма производителност;
 • шкафове за подаване и извеждане с голям обем, решения за подаване и извеждане в линия;
 • повече от 800 квалифицирани медии за печат, без промяна в скоростта на печат.

 

Kodak Nexpress расте с вашия бизнес

От самото начало Kodak Nexpress е замислен да расте с вашия бизнес. Машините от по-старо поколение могат да получат всички нови разработки и функции, които излизат след закупуването на оборудването като ъпгрейд, който се прави на място. По този начин Nexpress защитава вашата инвестиция и ви дава възможност да се възползвате от всички най-нови разработки.

 

Изпрати запитване

Технически спецификации

Скорост
> 6000 А4 на час (100 страници на минута) със стандартно 
подаване
> 6545 А4 на час (109 страници на минута) с опционално подаване
Технология
Dry Electrophotography
Резолюция
600 dpi, мултибитова (до 8 бита с 256 нива на сивото)
Растери
Classic HD, Classic, Line, Optimum, Supra, Economy и Kodak Staccato DX
Печатни секции
> 5 печатни секции 
> 4 печат по CMYK 
> 1 печат на допълнителни ефекти 
Работа с медии
Хартия:
> без покритие
> с матово покритие
> с гланцово покритие
> с текстура
> без съдържание на дървесина
> рециклирана
> голям набор от стандартни офсетови хартии

Специални медии:
> без покритие
> матови с покритие
> гланцови етикети с покритие
> прозрачни медии с хартиена подложка
> магнитни
> медия за фото книги
> синтетична медия
> предварително перфорирана
Максимален размер на медията
> 356 х 520 мм стандартно
> 356 х 1000 мм с опционално подаване
Минимален размер на медията
> 279 х 200 мм
Тежест на медията
Стандартно: 
> 60 до 350 гр./кв.м. без покритие
> 80 до 350 гр./кв.м. с покритие

Опционално: 
NEXPRESS SUBSTRATE EXPANSION KIT: до 530 гр./кв.м.
Подаване
Стандартно четири чекмеджета за подава с общ капацитет от 11,000 листа:
> два броя по 1000 листа с височина от 100 мм
> два броя по 4500 листа с височина от 450 мм
* Капацитетът е измерен с хартия 100 гр./кв.м.
Опционално: до 610 микрона дебелина за избрани печатни медии
Извеждане
> Общ капацитет от 5000 листа с височина от 500 мм.
> Извеждане за проверка на съдържанието до 500 листа с височина от 50 мм.
* Капацитетът е измерен с хартия 100 гр./кв.м.
Размер
6045 х 2032 х 1778 мм.
Тежест
3873 кг.

Мостри и тестове

Мострени продукти, отпечатани на Kodak Nexpress

Най-добрият начин да се уверите в качествата на дигиталната печатна машина Kodak Nexpress е да видите реални отпечатъци от машината с различни довършителни ефекти.

Пишете ни sales@gedbg.com, за да заявите своите безплатни мостри.

 

Имате възможност да видите и тествате голяма част от нашите продукти, за да се уверите в тяхната функционалност и да видите как те биха оптимизирали вашата дейност. Правилната оценка на продуктите, техните опции и обхвата на дейностите по тяхното внедряване ви гарантира бърза възвращаемост на инвестицията и гладко преминаване към новите, оптимизирани методи на работа.

 • демонстрация на продукта и представяне на различни сценарии на работа;
 • тестове с реални поръчки и демонстрация на възможностите за решаване на реални казуси;
 • провеждане на тестове в реална производствена среда.

В случай че имате интерес към демонстрация на този продукт, можете да се свържете с нас през бутона "Свържете се с нас" по-горе, през формата за контакт на сайта или като ни пишете на sales@gedbg.com

Инсталация и обучение

Ние предлагаме цялостно обслужване на нашите клиенти и сме на ваше разположение по всяко време. Нашият опитен екип може да осигури:

 • инсталация на продукта след закупуването му;

 • интеграцията му с други продукти и системи;
 • обучение за използване на продукта, както и добри практики за работа;
 • цялостна поддръжка по време на експлоатацията му.

Нашият опит и инструменти за водене и реализация на проекти помагат за бързата и лесна интеграция на продукта и бързата възвращаемост на инвестицията.

Поддръжка и сервиз

Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно. Ние сме на разположение за:

 • въпроси и консултации, свързани с продукта и неговото приложение;
 • отстраняване на проблеми, свързани с продукта;
 • създаване на работни потоци и профили на работа;
 • обучение на персонала, както и на нови кадри, постъпили след закупуването на продукта.

В случай че се интересувате от възможностите за поддръжка, които можем да предложим, можете да се свържете с нас, като изпратите имейл на help@gedbg.com

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход