Начало | Машини | Компоненти | Option - Dimensional Printing
Option - Dimensional Printing

Option - Dimensional Printing

Dimensional Clear Dry Ink е сухо мастило, с което се постига релефна повърхност след изпичане. Може да се използва за увеличаване на графики, текст или пълно цветно изображение.

Свържете се с нас
Описание

Описание

Kodak Nexpress Intelligent Dimensional Coating Solution е най-новото допълнение към портфолиото на Kodak с решения за 5-ата печатна секция на дигиталните машини NexPress. 
Dimensional printing започва след като заредите Kodak Nexpress Dimensional Clear Dry Ink в петата секция на Nexpress.

С ненадминатата дигитална технология, възможна само за Kodak Nexpress Digital Production Color Presses, Dimensional Printing се отпечатват релефни изображения и 3D ефекти, благодарение, на което ще се отличавате на пазара. 
Общият ефект е подобен на термографика, но с по-голяма степен на контрол - Dimensional Printing може да бъде настроено да произвежда променливи височини, така че може да се имитира с голяма точност текстурата на конкретен образ. За разлика от термографията, която може да се прилага само с мастило, Dimensional Clear Dry Ink не се нуждае от мастило или изображение, да се придържат към основата.
Добър за бизнеса, по-добър за планетата.
Както всички решения на Kodak, предназначени за 5-ата печатна секция на NexPress,отпечатъците от Dimensional Printing могат да се рециклират. Dimensional Printing не изисква специален процес за обезмастиляване и не се използват летливи органични съединения (VOCs). С него имате възможността да отпечатвате продукти, като си осигурявате по-голяма печалба на страница, 
и в същото време проявявате отговорност към околната среда.

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход