Начало | Блог | Разширяване на портфолиото от партньорствата в дигиталния сектор с KODAK PRINERGY Workflow 8.1, осигуряващ максимална гъвкавост

Блог

Разширяване на портфолиото от партньорствата в дигиталния сектор с KODAK PRINERGY Workflow 8.1, осигуряващ максимална гъвкавост

Разширяване на портфолиото от партньорствата в дигиталния сектор с KODAK PRINERGY Workflow 8.1, осигуряващ максимална гъвкавост

EFI Fiery и дигиталните устройства на HP имат подобрена връзка с PRINERGY Workflow 8.1

Kodak обяви нови възможности за дигитален печат с PRINERGY Workflow 8.1. С двупосочна връзка между най-широкия спектър от дигитални печатни машини и уникалната нова функционалност Preset, клиентите на Kodak вече ще могат ефективно да ускорят процесите си и да намалят производствените разходи, като същевременно използват пълноценно своето дигиталното оборудване.

Версия 8.1 вече предлага двупосочна комуникация с EFI Fiery и управляващите софтуери на машините HP, позволяваща на оператора да взема решения за дигиталния печат на документи чрез PRINERGY Workflow. Тази актуализирана версия включва PRINERGY Workflow 8 - мощен, универсален дигитален редактор за активни поръчки - първият работен поток в бранша, който позволява вземането на производствени решения въз основа на информация за печата в реално време. Подобрената свързаност на PRINERGY Workflow 8.1 с EFI Fiery, HP и постоянно развиващата се интеграция с Ricoh, Konica Minolta, Landa и Komori, комбинирани с традиционно отворената инфраструктура на PRINERGY Workflow, осигуряват на потребителите много голяма гъвкавост в дигиталния печат.

Новата функция "Preset" на версия 8.1 опростява производството, като премахва множество ръчни дейности. Клиентите ще могат да определят, запазват и използват повторно спецификациите на продуктите за печат, което ще доведе до възможност за персонализиране на поръчките към конкретните управляващи софтуери на машините.

Цитат от ръководството на Kodak:

"PRINERGY Workflow 8.1 ще предостави на нашите клиенти богат избор при свързване към дигитално устройство", заяви Алън Браун, вицепрезидент и генерален директор на Unified Workflow Solutions на Kodak. "Чрез пълноценно използване на дигиталното оборудване, печатниците ще могат да увеличат ефективността и да отворят вратата за допълнителни възможности за растеж".

За Kodak

Kodak е технологична компания, фокусирана върху работата с печата на изображения. Kodak предлагат пряко и чрез партньорство с други иновативни компании: хардуер, софтуер, консумативи и услуги за клиентите от графичните изкуства, комерсиалния печат, издателската дейност, производството на опаковки, електронни дисплеи, развлекателни и търговски филми и пазарите на потребителски стоки. Kodak притежават R&D способности от световна класа, портфолио от новаторски решения и марка, която се радва на широко признание. Kodak помага на клиентите си по цял свят устойчиво да разрастват своя бизнес и да се наслаждават на живота си. За допълнителна информация за Kodak, посетете kodak.com, следвайте Kodak в Twitter на @Kodak, или харесайте Facebook страницата Kodak.

Най-популярни
Последни