Начало | Блог | PRINERGY 8.1: запознайте се с актуализацията, която подобрява начина на работа на цифровите печатници със софтуер за управление на работния поток

Блог

PRINERGY 8.1: запознайте се с актуализацията, която подобрява начина на работа на цифровите печатници със софтуер за управление на работния поток

PRINERGY 8.1: запознайте се с актуализацията, която подобрява начина на работа на цифровите печатници със софтуер за управление на работния поток

Цифровите и офсетовите печатници обикновено оперират с широк набор от производители по време на работата си. Това често води до неефективни процеси и тесни места в работния поток.

Ето как PRINERGY Workflow версия 8 помага за решаването на този проблем:

С миналогодишното издание на KODAK PRINERGY Workflow 8, от Kodak искаха да предоставят динамични решения за общите предизвикателства към работния поток, пред които са изправени цифровите и офсетовите печатници. С PRINERGY Workflow 8 печатниците могат да използват както своите офсетови, така и цифрови печатни машини с функции като Universal Digital Job Editor и единичен работен поток в предпечата. Това им позволява да вземат решения за производството в реално време, повишавайки ефективността и намалявайки разходите.

Кодак се ангажира с непрекъснат растеж.

В Kodak постоянно търсят възможности за растеж за своите клиенти. Те разбират, че тъй като индустрията продължава да се променя, фирмите, предлагащи печатни услуги, трябва да са готови да се адаптират и непрекъснато да се движат напред в процесите за стратегия, продукти и работен поток.

Представяне на PRINERGY Workflow версия 8.1

С версия 8.1 Kodak предлага най-широката гама от свързаност с дигитални машини, включително EFI Fiery и HP. Това позволява на печатниците да бъдат гъвкави и да повишават ефективността с двупосочна комуникация между PRINERGY Workflow и цифровите устройства.

Възможността за тази най-широка свързаност означава, че цифровите печатници вече не трябва да смесват процесите, движейки се от един работен поток към друг и да усещат тежестта от несъответствие в процесите. С PRINERGY Workflow 8.1, цифровите печатници могат да се свързват с широк спектър от цифрови устройства, използвайки една контролна точка.

Придвижването на работния поток никога не е било по-лесно. Изживейте възможностите, като актуализирате днес.

Най-популярни
Последни