Начало | Блог | Печатницата Brachet инсталира своята първа дигитална машина Epson SurePress L-4033AW

Блог

Печатницата Brachet инсталира своята първа дигитална машина Epson SurePress L-4033AW

Печатницата Brachet инсталира своята първа дигитална машина Epson SurePress L-4033AW

Специализирана в производството на етикети вече над 30 години и известна с експертната си работа при производство на печатни ролки на самозалепни етикети в къси тиражи,  компанията Brachet Etiquettes  избира да внедри SurePress L-4033AW на Epson - дигитална печатна машина, предоставяща възможност за използване на бяло мастило.

За BRACHET

Brachet Etiquettes е семейна компания, създадена в Лион през 1945 година.

Christophe Brachet, чийто дядо създава компанията, поема контролa ѝ през 2007 г. и ръководи отвътре всички специфични етапи при производството на ролки със самозалепни етикети. Днес Brachet Etiquettes изпълнява не по-малко от 200 поръчки на месец в нейната фабрика, разположена върху 800 кв.м.

Компанията работи основно в печатния сектор като подизпълнител (80%), както и във винената и индустриална сфери (20%). Специализирана е в производството и печата на къси, средни и много дълги тиражи на етикети върху хартия и самозалепни синтетични материали, за изключително кратки срокове.

Пестене на време

Със закупуването на SurePress L-4033AW намерението на Christophe Brachet било да обнови съществуващото вече оборудване и да опита да направи производствения процес по-ефективен.

„Забелязахме нарастване в търсенето на къси тиражи на етикети. Оборудването с Epson SurePress ни позволи да поддържаме производствените мощности и да бъдем по-гъвкави в изпълнението на поръчките.“, разказва Christophe. Една от целите, свързани с придобиването на SurePress L-4033AW, е да се разшири пазарния дял на компанията. „Днес вече можем да изпълним поръчка в рамките на 48 часа“, допълва той.

Съотношение качество/цена

„Реших да се доверя на Epson по две причини. На първо място, Epson е световноизвестен лидер с качеството и надеждността на продуктите и услугите си, което е факт от решаващо значение за бизнес, нуждаещ се оборудването му да бъде винаги в 100% готовност. И правейки сравнение с конкуренцията, Epson има доказано най-доброто съотношение качество/цена. Новата дигитална печатна машина ни позволява да намалим производственото време и едновременно с това да поддържаме перфектно качество. Вече имаме възможност да посрещнем увеличеното количество заявки за къси тиражи на етикети с лекота.“, заключва Christophe.

Най-популярни
Последни